Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'nin paylaşımı olay oldu! Murda ile verdiği poz, akıllara Mehmet Dinçerler'i getirdi!
        1

        O Ses Türkiye Rap yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve rapçi Murda arasında çıkan aşk dedikoduları magazin gündeminde sık sık konuşuluyor. Arkadaş oldukları hakkında açıklama yapan Hadise, son olarak sosyal medya hesabından sevilen rapçi ile yeni pozunu yayınladı.

        2

        Hadise'nin Murda ile "Sen Dönene Kadar" adlı klip çekiminden çekilen fotoğraflarını yayınlamasının ardından sosyal medya kullanıcılarının aklına, ünlü şarkıcının eski eşi Mehmet Dinçerler ile verdiği poz geldi.

        3

        Geçtiğimiz sene nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan ancak 5 ay sonra tek celsede boşanan Hadise'nin Murda ile verdiği son pozu eski eşi Dinçerler ile verdiği ortaya çıktı.

        4

        Hadise'nin Murda ile verdiği samimi pozlara, 14.4 milyon takipçili Instagram hesabındaki sevenleri: "Bence evlenin", "Çok yakışıyorsunuz", "Eski eşinle aynı pozu vermişsin" gibi yorumlar geldi.

        5

        İşte Hadise'nin yayınladığı son pozu...

        6

        Hadise'nin Murda ile yayınladığı son pozu sosyal medya kullanıcılarının aklına eski eşi Mehmet Dinçerler ile verdiği bu pozu getirdi.