Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hailey Bieber: Yüzüme hiç dokunmadım - Magazin haberleri
        1

        Eşi Justin Bieber ile birlikte Kanada'da, koronavirüs nedeniyle karantinada olan ve bu süreçte yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Hailey Bieber, Los Angeles'a döndü.

        2

        Amerikalı model, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada daha önce de günedem gelen estetik iddiaları için "Yüzüme hiç dokunmadım" dedi.

        3

        Bieber "Makyajsız fotoğraflarımla, 13 yaşımdaki fotoğraflarımı yan yana kullanıp, estetik imalarında bulunmayın. Ben yüzüme hiç dokunmadım" ifadelerini kullandı.

        4

        Ünlü model sözlerini şöyle sürdürdü:

        "İnatla bunu yapacaksanız bari 13 yaşındaki fotoğrafımla, 23 yaşında aşırı düzenlemiş ve makyajlı fotoğraflarımı bir arada kullanmayın."

        5

        Benzer iddialar daha önce de gündeme geldiğinde estetik uzmanları; Dr. Darren Smith, Dr. Anthony Youn ve Dr. Adam Schaffner, 22 yaşındaki Hailey Baldwin Bieber'ı defalarca operasyon geçirdiğini öne sürmüştü.

        6

        HAILEY BALDWIN KİMDİR?

        Model, sunucu ve klip mankeni olarak tanınan Hailey Baldwin, 1996 yılında ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Tucson'da doğdu.

        Baldwin, ABD'li oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar Stephen Baldwin ile grafik tasarımcı Kennya Baldwin'in kızı.

        7

        Doğu Hristiyan Okulları Derneği'nde eğitimini devam ettiren Baldwin, klasik bale eğitimi aldı.

        Tatler, LOVE, V ve iD gibi dergilerde yer alan model, Maxim dergisinin 2018 yılında düzenlediği ankette En Seksi 100 Kadın listesinde ilk sırada yer aldı.

        8

        Hailey Baldwin, 2015 yılında Milano'da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde sunuculuk yaptı.

        Cody Simpson, Baptiste Giabiconi gibi popüler isimlerin müzik videolarında da yer alan ünlü model, 2018 yılında da şarkıcı Justin Bieber ile evlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ