Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Hakan Baş'tan Bensu Soral'a romantik kutlama - Magazin haberleri
        1

        İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral, 30 yaşına bastı.

        Geçtiğimiz aylarda "Çocuk için daha zamanımız olduğunu düşünüyoruz" açıklamasını yapan çiftten Baş, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı.

        2

        "NİCE GÜZEL YAŞLARA SEVGİLİM"

        Eşi ile birlikte çekilen bu karesini Instagram'dan yayınlayan Hakan Baş, paylaşımına, "Nice güzel yaşlara sevgilim" notunu düştü.

        Baş'ın 3 binden fazla beğeni alan gönderisini yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "MUTLU OLMAK KOLAY"

        Oyunculuk kariyerine ablası Hande Soral'dan aldığı destekle adım atan Bensu Soral, daha önce ilişkisi ve günlük rutini hakkında merak edilenleri anlatmıştı.

        Soral, "Mutlu evlilik için tüyo verir misiniz?" sorusuna, "Karşılıklı saygı, sevgi, ilgi, empati ve hoşgörü şart. İyi bir ikili olursanız, mutlu olmak kolay" yanıtını vermişti.

        4

        "ZIMBA GİBİ UYANIR, EŞİMİ BEKLERİM"

        Bir gününün nasıl geçtiğini anlatan Bensu Soral, rutin alışkanlıklarını şu şekilde açıklamıştı:

        Her sabah 05.00'te kalkarım. Kahvaltı, kahve ritüelim gerçekleştikten sonra sete gitmeyeceksem muhakkak bir saat yürüyüşe çıkarım. Ardından spora giderim. Akşamüstü de 16.00-17.00 arası şekerleme yaparım. Zımba gibi uyanır, eşimi beklerim.

        5

        "İÇİME SİNMESİ GEREKİYOR"

        Setlerini çok özlediğini dile getiren Bensu Soral, şunları söylemişti:

        Gerçekten çok özledim setleri. Tekliflere bakıyoruz, içimize sinen bir iş olduğunda koşa koşa başlamak istiyorum. Çok özledim çünkü ama şu an netleşen bir şey yok. İnternet dizisi beni daha çok heyecanlandırır. İyi bir senaryo, yönetmen ve yapım şirketi benim için çok önemli. Kısacası benim içime sinmesi gerekiyor.

        6

        "SERGİ AÇMAYI ÇOK İSTİYORUM"

        Pandemi döneminde evinin duvarlarına çizdiği resimler büyük beğeni toplayan oyuncu, hayalinin sergi açmak olduğunu söylemişti.

        Bensu Soral, "Sergi açmayı çok istiyorum ama çizdiğim şeyler duvarda kaldı, bir yere götüremiyorum. Bizim salon şimdi anaokulu gibi. Onun için duvarları çizmiyorum şimdi ama sergi açmayı çok istiyorum. Hem çizim, hem de heykel hayallerim var" ifadelerini kullanmıştı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ