Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Hakan Özmert'in hayali Antalyaspor formasıyla Avrupa kupaları - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Hakan Özmert, kırmızı-beyazlı kulübün Instagram hesabından canlı yayına katılıp soruları yanıtladı.

        Sakarya'da bireysel antrenmanlar yapıp, telekonferansla idmanlara katıldığını bildiren 34 yaşındaki futbolcu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinde kaldıkları süreci iyi değerlendirdiklerini anlattı.

        Hakan Özmert, futbolu özlediğini, Süper Lig'e kaldıkları yerden devam etmek istediklerini belirtti.

        Takım olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini aktaran Hakan, "Antalyaspor formasıyla Avrupa'da mücadele etmek benim hayalim. Bunu gerçekleştirmek istiyorum. Takım olarak da bunu çok istiyoruz. Başaracak gücümüz var. İyi hazırlanırsak bu hedef çok uzak değil." diye konuştu.

        REKLAM

        Kırmızı-beyazlı futbolcu, ligin ilk yarısı ile ikinci yarısında farklı bir Antalyaspor'un olduğuna dikkati çekti.

        Denizlispor deplasmanındaki galibiyetten sonra iyi çıkış yakaladıklarını dile getiren Özmert, "İkinci yarı toparladık. Bunda Tamer hocanın da çok büyük katkısı var. Kaliteli bir kadromuz var. Yabancısı, yerlisiyle çok karakterli işine saygı duyan, kulübünü de seven takım arkadaşlarımız var. Başarı da öyle geliyor." ifadelerini kullandı.

        Hakan Özmert, seyircisiz oynamanın deplasmanda avantaj, iç sahada dezavantaj olduğunu savundu.

        JÜBİLE PLANI

        Canlı yayında gelecek sezon da Antalyaspor'da oynayacağı duyurulan Hakan Özmert, jübilesini kırmızı-beyazlı kulüpte yapmak istediğini açıkladı.

        Hakan Özmert, "Antalyaspor benim kulübüm. Gerçekten çok sahiplendim. Burada olmaktan çok mutluyum. Hedefim, futbolu güzel başarılara imza atarak burada bırakmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

        İdolünün, Cezayir asıllı eski Fransız futbolcu ve Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane olduğuna değinen Hakan, futbolu bıraktıktan sonra iyi bir teknik direktör olmak için çalışacağını aktardı.

        Canlı yayına katılıp Türkçe mesajlar yazan Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Lukas Podolski'nin "Hakan haydi ya, Hakan gaz ver." şeklindeki mesajlarına karşılık veren Hakan Özmert, "Çay var mı Poldi? Gazı gelince vereceğim. Podolski, bir gün çay demlesin de çay demlemeyi biliyor mu görelim." diye espri yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ