Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızı Duru Kınay 18 oldu: Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep - Magazin haberleri
        1

        2003 yılında nikah masasına oturan Emre Kınay ile Emine Ün, birlikteliklerini 2009'da sonlandırmıştı. İkilinin, 2004 yılında dünyaya gelen kızı Duru büyüdü.

        2

        Kınay ile Ün'ün kızı Duru, 18. yaşında bastı. Emre Kınay ile Emine Ün, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle kızlarının doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

        3

        Ün, anne-kız fotoğraflarını "Benim çiçeğimm, hayatımın anlamı, iyi kim… Varlığına şükrettiğim... Benim güzel kızım seni çok seviyorum. Kalbinden geçen en güzel dileklerinin gerçek olduğu harika yaşların olsun. Hep sağlıkla hep neşeli bir ömür diliyorum. İyi ki doğdun" notuyla yayınladı.

        4

        Emre Kınay ise "Benim küçük kızım büyüdü bugün 18 yaşında. Nefes alma sebebim, mücadelemin kaynağı... Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep. Seni çok seviyorum aşkım kızım. Doğum günün kutlu olsun her şeyim" mesajını yayınladı.

        5

        İŞTE DİĞER ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOCUKLARI

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor...

        6

        Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu ikilisi ile kızları Zehra

        55

        Tolga Çevik oğlu Tan ve kızı Tuna

        56

        Coşkun Sabah ile kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ