Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü şarkıcı Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var! Mustafa Topaloğlu... - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Almanya'daki bir festivalde sahne aldıktan sonra Türkiye'ye dönen Hande Yener, önceki akşam Alaçatı'da hayranlarıyla bir araya geldi.

        2

        "DÜKKAN SAHİBİ 'DURUN' DİYE UYARDI"

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Yener, "Kostüm Amsterdam'dan, bayağı bir alışveriş yaptım. Dükkan sahibi, 'Artık durun!' diye uyarıda bulundu. Belki bu parçaları bir daha bulamam diye birçok kostüm aldım. Biliyorsunuz, ben sahne için çok özeniyorum." açıklamasını yaptı.

        3

        "ARTIK BU ÜLKENİN İKİ UZAYLISI VAR"

        Şarkıcı, dikkat çeken sahne kostümü hakkında, "Berksan ile 'Artık bu ülkenin iki uzaylısı var' şeklinde başlığı da attık. Eskiden birdi, şimdi iki..." diyerek, güldü.

        Berksan da, "Artık Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak." sözlerinin ardından kahkaha attı.

        4

        "BU İŞTEN EKMEK PARASI KAZANAN ARKADAŞLARIMIZ VAR"

        Son olarak müzik kısıtlamalarının gece 01.00'e kadar uzatılması hakkında açıklamalarda da bulunan ünlü şarkıcı, "Çok fazla bu işten ekmek parası kazanan arkadaşımız var. Hepimiz öyle... El birliğiyle bu işin saatini uzatmamız lazım. Umarım bu yasak süresi daha fazla uzun saatlere doğru gider." dedi.

        5

        "SAHNE BİZİM HAYAL DÜNYAMIZ"

        Geçtiğimiz haftalarda konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Yener, "Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz giyiniyorsunuz. Bu tarzı Madonna'ya benzettik. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü popçu, "Biraz çılgınlığı seviyorum. Ruhuma göre giyinince de sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. O yüzden son zamanlardaki spekülasyonlar bizim yaptığımız işi basitleştiriyor. Hepimizin emeği var. Fiziğimizi hazır tutuyoruz sadece kostümlerimizi değil ve çok ciddi ekipler var arkamızda." şeklinde konuştu.

        6

        "BİRBİRİMİZİ SOĞUTMAYA GEREK YOK"

        Şarkıcı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Bu konular hakkında son kez burada konuşmak istiyorum. Özellikle kadın solistlerle ilgili bizler özgürlüğümüzü hem hayal dünyamızda hem de sahnemizde yaşamak istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız ve beraberinde sevenlerimizle güzel buluşmalar yaşıyoruz. Bunun üzerine çok fazla konuşup, ortalığı kaynatmaya, ülkeyi ikiye bölmeye gerek yok diye düşünüyorum. O yüzden hepimize başarılar diliyorum. Hepimiz sahnede güzel olalım. Her zaman seyircilerime karşı saygılı ve hazırlıklıyız. 22 yıldır sahnedeyim ve birçok meslektaşım da sahnede. O yüzden böyle yanlış anlaşılmalara sebep olup, birbirimizi soğutmaya gerek yok.

        7

        "BU İŞTE ÖNEMLİ OLAN VERDİĞİMİZ EMEK"

        Kadın ve erkek oyuncular arasındaki ücret farklılığının kendi sektöründe olduğuna da değinen Yener, "Aslında popülerlik ve daha az popülerlik gibi bir durum var bizim sektörde. Bir de performans sanatçıları zaten bambaşka bir boyutta insanlar için, ben de bunlardan biriyim. O yüzden ben hak ettiğim değeri her zaman yaşıyorum, çok büyük kalabalıklara konser veriyorum. Bu işte önemli olan verdiğimiz emek." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ