Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika | Meteoroloji'den bugün için kritik uyarı! 14 kente "sarı" alarm! - 19 Mayıs'ta hava nasıl olacak, son dakika haberler

        Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün 7 bölgemizde de sağanak yağış bekleniyor. Marmara, Ege ve İç Anadolu'da etkili olan sağanak yağışın bugün de etkisini göstereceği bildirildi.

        14 KENT İÇİN "SARI" ALARM

        Meteoroloji, 14 ilimiz için "sarı", bir kentimiz için de "turuncu" alarm uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada sağanak beklenen ve "sarı" alarm verilen iller: Ankara, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Van, Aksaray, Şırnak, Bolu, Çorum, Kastamonu, Konya, Sivas, Yozgat ve Kırıkkale olarak sıralandı. Hakkari içinse "turuncu" alarm uyarısı verildi.

        İÇ ANADOLU VE BATI KARADENİZ'E DİKKAT

        AA'da yer alan habere göre Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi.

        REKLAM

        3 BÜYÜK KENTTE YAĞMUR VAR

        Bugün Başkent'te ve İstanbul'da sıcaklığın 18 ve İzmir'de ise 24 derece olması bekleniyor. Üç büyük şehrimizde de sağanak yağış tahmin ediliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ