Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Kutay Soyocak: Gördüğünüz gibi çok mutluyuz - Magazin haberleri
        1

        Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü, geçtiğimiz aralık ayında yollarını ayırmıştı. 5 yıllık birlikteliğini sonlandıran Hazar Ergüçlü'nün yalnızlığı uzun sürmemişti.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu, Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgililer, CI Bloom Contemporary İstanbul Sanat Fuarı'nı gezmek için Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ne el ele geldi.

        3

        Gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden âşıklar utangaç tavırlar sergiledi. Sorulara kaçamak cevap veren Hazar Ergüçlü, "Her şey yolunda, gördüğünüz gibi çok mutluyuz, teşekkür ederim" dedi.

        4

        "YIPRANMA YAŞADIK"

        Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü, fikir ayrılıkları nedeniyle birlikteliklerini sonlandırmıştı. Ergüçlü, "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 5 yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hâlâ her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor" demişti.

        5

        "BİR ARAYA GELİP, KARAR VERDİK"

        Hazar Ergüçlü'nün ardından Onur Ünlü de konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü, "Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor. Bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek, düşünüp karar verdik" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ