Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hem Morutan hem Cicaldau, Moldova karşısında gol attı! - Spor haberleri - Galatasaray Haberleri

        Romanya Milli Takımı, Moldova'yla hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelirken Galatasaray'ın Rumen yıldızları Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau da geceye damga vuran isimler oldu. Romanya Milli Takımı sahadan 5-0 gibi net bir skorla galip ayrılırken Galatasaray'ın kiralık oyuncuları da Moldova'yı boş geçmedi.

        Maça hızlı başlayan Romanya, 9. dakikada Olimpiu Morutan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 40. dakikada Denis Draguş ile skoru 2-0 yapan Romanya'da asisti ise Alexandru Cicaldau yaptı. Rumen yıldız, bu kez 61. dakikada sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.

        REKLAM

        Galatasaray'ın geçen yaz 6,5 milyon Euro'ya transfer ettiği Alexandru Cicaldau, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Ittihad Kalba'da kiralık olarak forma giyiyor. Rumen yıldız bu sezon ligde çıktığı 10 maçta 1 gol atarken 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

        Sarı-kırmızılıların yine geçen yaz 4,1 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Olimpiu Morutan ise Serie B ekiplerinden Pisa'da forma giyiyor. 23 yaşındaki yıldız İtalya'da çıktığı 11 maçta 4 gol atarken 3 golün de asistini yaptı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ