Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi İngilizler şaştı kaldı! Demba Ba'nın golü olay oldu - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'ın, Demba Ba'dan yediği gol İngiltere'de olay oldu... Korner kullanan Ada ekibi, gol için yüklenirken arkasında bıraktığı büyük boşluğu fark eden Visca, uzun topu Demba Ba'ya gönderdi.

        2

        65 metreye yakın topu sürüp ağları havalandıran Senegalli yıldız İngilizler'i yıktı. BT Sport, 35 yaşındaki Demba Ba'nın kontrataktan gol atmasına 'şaşkınlık' yorumunu yaptı.

        3

        ESPN FC, "PSG ve Leipzig'i yen, İstanbul'a kaybet" derken, SkySports, "Manchester United için Avrupa'da unutulması gereken bir gece" ifadesini kullandı.

        4

        VISCA'NIN GOLÜ DE TARTIŞILDI

        Karşılaşmada Başakşehir'in 2. golündeki görüntü de İngiltere'de ayrıca tartışma konusu oldu. 40. dakikada Visca'nın golünde United savunmasının yine dikkatsiz ve dağınık görüntüsü sosyal medyada İngiliz taraftarların tepkisini çekti.

        5

        YORUMLAR:

        Roy Keane: ''Demba Ba'nın golünde kimseyi görmüyorum, takımda lider görmüyorum, Ole'nin futbolculara güvendiğini görmüyorum.

        6

        Paul Scholes: "Manchester United'ın yediği ilk gol komik, gülünç! Gerçekten ne düşündüler bilemiyorum. Matic'i oraya koymuşlar ama Demba Ba'nın 10 metre ilerisinde bekliyor. Onu yakalamak için metrelerce koştu. Ancak, milyon yıl da geçse yetişemezdi, yetişemedi..."

        7

        Van Persie: "Bizim zamanımızda Ferguson bize, 'Kaybedin ama rakipten daha az koşmayın' derdi. Başakşehir'in Manchester United'dan daha fazla koştuğuna eminim. Manchester United hiçbir zaman böyle olmamalı."

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ