Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in Sapanca tatili - Magazin Haberleri
        1

        Netflix yapımı 'Aşk101' dizisinde 'Işık' karakteriyle şöhretini pekiştiren genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın 2020'de 'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile tanınan Ufuk Beydemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        2

        AŞIKLAR SAPANCA'DA

        Mutlu birliktelikleri süren çift, geçtiğimiz günlerde soluğu Sapanca'da aldı. Zaman zaman Instagram hesaplarından aşk dolu karelerini yayınlayan Yazıcı ile Beydemir'den yeni paylaşımlar geldi.

        3

        Birlikte objektif karşısına geçen aşıklar, bu fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        4

        "HANIMCILIK!"

        Daha önce sevgilisiyle poz veren Beydemir, gönderisine, "Hanımcılık!" notunu düşmüştü. Oyuncu ise Ufuk Beydemir ile eğlenceli pozunu kalp emojisi ile birlikte Instagram'dan paylaşmıştı.

        5

        "AFİŞİN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İÇİN AYLARCA BEKLEDİM!"

        Öte yandan 'Aşk101'le yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı, ilk sezonunun pandemi döneminde yayınlanması ve bu dönemde 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı olması sebebiyle dizinin afişlerini bile göremediğini açıklamıştı. Yazıcı, afişin önünde fotoğraf çekilmek için aylarca beklediğini itiraf etmişti.

        6

        "TARKAN İLE REKLAMDA OYNADIM"

        10-11 yaşlarında Tarkan ile birlikte bir reklam filminde rol aldığını da anlatan genç oyuncunun şöhret yolculuğu da bu tanıtım sayesinde başlamış:

        O reklam filmi Rusya'da yayınlanmıştı, o zamanlar Tarkan ile reklam filminde rol almanın havasını da okulda arkadaşlarıma atmışlığım da oldu ama kötücül bir yerden değil elbette daha sempatik bir yerden diyebiliriz bu hava atmaya.

        7

        TARKAN İHRACATI ARTIRMIŞTI

        Tarkanlı reklamlar sayesinde 2009'da Rusya’ya ihracatı yüzde 40 artıran narenciyeciler, kış sezonu yaklaşınca o dönem yine Tarkan’ın kapısını çalmıştı. Portakal sepetlerinin arasında poz veren Tarkan, televizyonlar için Rus halk şarkısı ‘Ty Pastoy’u seslendirmişti.

        8

        İpek Filiz Yazıcı ile sevgilisi Ufuk Beydemir

        9

        İpek Filiz Yazıcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ