Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İPhone 14 sorun çıkarmaya devam ediyor, kullanıcılar şikayetçi! İPhone 14 fiyatı, şikayetler, kullanıcı yorumları - Teknoloji Haberleri
        1

        5.000'DEN FAZLA KULLANICI SORUN YAŞIYOR

        İPhone 14 serisi farklı tasarımı ve görüntüsü ile kullanıcıları heyecanlandırmıştı. Ancak yeni Dynamic Island özelliği kullanıcılara zorluk çıkarmaya başladı. Sorun yaşayan kullanıcı sayısı 5.000’i geçti.

        2

        IMESSAGE VE FACETİME ÇALIŞMIYOR!

        Sorunlar arasında iMessage ve FaceTime’ı aktive edememe, CarPlay ve veri aktarımı sıkıntısı gibi pek çok farklı konuda zorluklar meydana gelmeye başladı. Kullanıcılar ayrıca Dynamic Island’ın tanıtımlardaki gibi çalışmadığını belirtti.

        3

        Kilit ekranında yaşanan sorun kullanıcıları oldukça sinirlendirdi. Kilit ekranı düzenlenirken ekran kendi kendine dönüyor ve Dynamic Island’da sorun çıkarıyor.

        4

        DYNAMIC ISLAND EKRANDAN KAYIYOR!

        Youtuber Marques Brownlee, Twitter’da yaptığı paylaşımda kullanıcıların sıkıntılarını dile getirmelerini istedi. Aldığı yanıtlarda en çok dikkat çeken detay ise Dynamic Island’ın kaydığı görüntüler oldu. Dynamic Island olması gereken yerde değil ekranın başka yerlerine gidiyor.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ