Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul yol durumu nasıl? 11 Mart Canlı İstanbul trafik yoğunluk haritası ile TEM otoban ve E-5 karayolu anlık yol durumu bilgisi bugün
        1

        İstanbul trafik durumu ve yol durumu haritası en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Megakentte kar yağışı etkisini gösterirken en çok etkilediği yerlerden birisi şehir genelindeki trafik oldu. Bu noktada, İstanbul trafik durumu ve yol durumu haritası araştırılıyor. Sürücüler, yola çıkmadan önceki İstanbul trafik durumu haritası ile bölge bölge yol durumu hakkında bilgi sahibi oluyor. İşte, anlık ve canlı İstanbul yol durumu haritası...

        2

        KAR YAĞIŞI TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLİYOR

        Kentte 9 Mart'ta başlayan, dün gün boyu aralıklarla süren, gece ise zaman zaman etkisini artırarak tipi şeklinde etkili olan kar yağışı, şehrin birçok bölgesinde devam ediyor.

        Avrupa yakasında O-3 bağlantı yolu Esenler mevkisinde bazı tır ve kamyonların yoğun kar yağışı nedeniyle yol kenarında beklediği görüldü. Bağcılar mevkisinde karla kaplanan yolda ilerleyemeyen bazı sürücüler araçlarını yol kenarına park etti. Yolda kalan ve ilerlemekte güçlük çeken araçlar nedeniyle bölgede trafik akışı ağır seyrediyor.

        İSTANBUL TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ (CANLI HARİTA)

        3

        Mega kentin bazı noktalarında trafik durma noktasına gelirken Cevizlibağ D100 karayolunda ise trafiğin sorunsuz aktığı görüldü. İşe gitmek için yola çıkan vatandaşlar uyarılara uyarak toplu taşıma araçlarını tercih etti. Vatandaşlar kar yağışı altında işlerine gitmek için metrobüs duraklarına gitmeye çalıştı.

        Mahmutbey gişeleri Ankara istikametinde ise trafik durma noktasına geldi.

        Anadolu yakasında sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran kar yağışı Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de etkili oluyor.

        İSTANBUL TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ (CANLI HARİTA)

        4

        Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgede yollar beyaza bürünürken, TEM otoyolu ve D-100 karayolunda sürücüler trafikte güçlükle ilerliyor.

        Ümraniye, Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar ve Beykoz'da da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, aralıklarla devam ediyor. Bu bölgelerde ana arterlerin açık olduğu, ara yollarda ise bazı araçların yolda kaldıkları gözlendi.

        İBB Trafik Yoğunluk haritasına göre, saat 09.50 itibarıyla kentteki trafik yoğunluğu yüzde 29 olarak kaydedildi.

        İSTANBUL TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ (CANLI HARİTA)

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ