Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İsviçre maçındaki performansıyla dudak uçuklattı! Meğer Gonçalo Ramos'a Jorge Jesus eli değmiş! - Futbol Haberleri
        1

        6 Aralık akşamı oynanan Portekiz - İsviçre maçında, yıldız futbolcu Gonçalo Ramos fırtınalar estirdi. 6-1'lik galibiyetle ayrılan Portekiz'e 3 gol kaydeden isim Ramos oldu. Teknik direktör Fernando Santos liderliğindeki Portekiz, çeyrek finalde Fas ile eşleşti.

        2

        Cristiano Ronaldo'nun yerine ilk 11'de sahaya çıkan Gonçalo Ramos, İsviçre maçında deyim yerindeyse ağızları açık bıraktı. Başarılı isim maçın, 17, 51 ve 67. dakikalarında top ve ağı kavuşturarak hat-trick yaptı. Ramos, Guerreiro'nun golünde ise 'Al da at' diyen isim oldu.

        3

        Futbolseverler; Ramos ile ilgili iltifat ve hayranlık dolu yorumlarda bulunurken, Yıldız oyuncunun kariyerindeki Jorge Jesus detayı gözlerden kaçmadı.

        4

        Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Benfica'yı çalıştıran ve 28 Aralık'ta görevinden ayrılan Jorge Jesus, Portekiz ekibindeki son döneminde Gonçalo Ramos'a elini değmişti!

        5

        Ramos henüz 19 yaşındayken, şimdilerde Fenerbahçe Teknik Direktör'ü olan Jorge Jesus, başarılı futbolcuyu 12 maçta sahaya çıkarmış ve 4 gol kaydettirmişti.

        6

        Jesus, 2021/22 sezonunda çalıştığı yarım dönemde ise tam 22 resmi maçta Ramos'a görev vermişti. Ünlü futbolcu teknik adamın ayrılmasından sonra takımda kalmaya devam etti ve o sezon içerisinde 46 resmi karşılaşmada görev yaparak 8 gol - 4 asistlik bir katkı verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ