Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İtalya'dan Fenerbahçe'ye müjde - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

        2

        Orta saha transferinde Gustavo, M'Vila gibi yıldızlardan olumsuz cevap alan Kanarya, gözünü tekrar Süper Lig'e dikti.

        3

        Fenerbahçe, Başakşehir'e Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci için transfer sezonu başında yaptığı teklife olumsuz cevap almıştı.

        4

        İstanbul temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından tekrar harekete geçme kararı alan yönetim bu 2 oyuncu için 5 milyon euro'luk bir teklifle tekrar kapıyı çalacak.

        5

        İki futbolcunun da sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak baktığı öğrenilirken Başakşehir'in teklife vereceği cevap bekleniyor.

        6

        LAXALT'TAN KÖTÜ HABER

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Diego Laxalt için kulübü Milan'ın verdiği yanıt, transferin ikinci plana atılmasına yol açtı.

        7

        İtalyan basınında yer alan haberde; Diego Laxalt için Fenerbahçe dışından Atalanta, Fiorentina, Betis, Sevilla, Zenit ve Olimpik Marsilya'nın da nabız yokladığı ve Milan'ın kiralamaya sıcak bakmadığı, sadece 15 milyon euro bonservis bedeliyle oyuncuyu gönderebileceğin ilettiği yazıldı.

        8

        Milan'ın belirlediği 15 milyon euro bonservis sonrası, Uruguaylı futbolcunun menajeri Ariel Krasouski, görümek üzere kulüp binasına gitti ve bonservis bedelinde indirim, kiralama tekliflerine ise sıcak bakılması yönünde bir talepte bulundu.

        9

        Laxalt'ın menajeri Krasouski, "Milanlı yetkililer ile bir görüme yaptık. İtalya veya başka bir ülke olabilir. Laxalt'ın büyük bir takıma transfer olmasını istiyoruz." dedi.

        10

        Milan, Uruguaylı milli sol bek Diego Laxalt'ı geçen sezon Genoa'dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle satın aldı. 26 yaşındaki sol bek, sezonu 29 maçta 1 asist yaptı.

        11

        "FENERBAHÇE YARIŞI KAZANDI"

        Haberin detayında, Fenerbahçe'nin Aleksandar Kolarov ve Diego Laxalt'ta yaşanan bu gelişmeler üzerine rotasını tamamen Rıza Durmisi'ye çevirdiği vurgulandı.

        12

        La Gazetta dello Sport da Fenerbahçe'nin, Marsilya ve Brondby ile girdiği Riza Durmisi yarışını kazandığını iddia edip, "Lazio, geçen yıl 7.5 milyon Euro'ya aldığı Danimarkalı sol beki satın alma opsiyonu ile kiralamayı kabul etti. F.Bahçe, Durmisi'yi satın almak isterse 4 milyon Euro ödeyecek" diye yazdı.

        13

        SOLSKJAER'DEN ROJO AÇIKLAMASI

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Marcos Rojo için takımı Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'den açıklama geldi.

        14

        Norveçli teknik direktör, takımda bulunan 7 stoperden birisi olan ve ayrılması beklenen Arjantinli futbolcu hakkında kafa karıştırıcı açıklamalar yaptı.

        15

        Solskjaer, Harry Maguire'ın da gelmesinin ardından takımda forma şansı çok azalan Rojo hakkında "Neden Rojo'yu oynatmayayım ki? Çok iyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdi. Ayrıca buradaki oyunuyla Arjantin Milli Takımı'nın da değişilmezi olma yolunda ilerliyor. Bakalım gelecek günler bize neler getirecek" sözlerini kullandı.

        16

        İngiltere'nin The Times gazetesinin haberine göre ise Marcos Rojo, kendisini Everton'a göndermeyen Manchester United yönetimine oldukça sinirli ve kulüp yetkilileri ile yaptığı görüşmede ''Sezon boyunca düzenli oynayamak istiyorum, değerim düşmemeli" ifadelerini kullandı.

        17

        Everton'a transferine izin verilmeyen Rojo'nun Fenerbahçe'ye gidebileceğini yönetime bildirdiği vurgulandı.

        18

        29 yaşındaki Arjantinli stoper Marcos Rojo, geçtiğimiz sezon Manchester United ile yalnızca 8 maça çıkabildi ve 2014'de 20 milyon euroya transfer olduğu Premier Lig devinden bu sezon büyük ihtimalle ayrılacak. Harry Maguire'ın gelmesinin ardından Rojo'nun şans bulması beklenmiyor.

        19

        REYES GİDİYOR

        Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro planlamasında düşünmediği Diego Reyes için Meksika'dan yeni bir iddia geldi.

        20

        Diego Reyes'in transferi için Meksika'dan iki kulübün yarıştığı ve Tigres'in daha avantajlı kulüp olduğu kaydedildi.

        21

        Tele Diario'dan Roberto Flores'in haberine göre; Meksikalı stoper, yüzde 90 Tigres'e imza atacak. Club America'nın bu transferdeki şansının yüzde 10 olduğu belirtildi.

        22

        Geçen sezonu kiralık Leganes'te geçiren Diego Reyes, İspanya'da kalmak istemiş ancak kulübü ile anlaşamayıp tekrar Fenerbahçe'ye dönmüştü.

        23

        Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Reyes, sezon öncesi hazırlık maçlarında da şans bulmuş ancak iyi bir futbol ortaya koyamamıştı.

        24

        Meksikalı stoper, Fenerbahçe forması ile oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performansla taraftarın hedefindeki isim olmuştu. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ