Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe için flaş iddialar - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Garry Rodrigues için sayılı günler kaldı. İşte son gelişmeler

        2

        GARRY YOLDA

        Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Garry Rodrigues için artık gün sayılıyor...

        3

        Hollanda'dan Voetbal International, başarılı kanat oyuncusunun birkaç gün içinde İstanbul'a giderek sağlık kontrolünden geçeceğini duyurdu.

        4

        Haberde, "Garry Rodrigues, Galatasaray taraftarlarının duygularını anlıyor ama kendi geleceğini de düşünmek zorunda" denildi.

        5

        Galatasaray'da yıldızı parlayan 28 yaşındaki oyuncu, Al Ittihad formasıyla Arabistan'da 11 maça çıkarken 1 gol atabildi.

        6

        KHEDIRA İDDİASI

        Fenerbahçe'nin, Juventus'ta Maurizio Sarri'nin planlarında yer almayan Sami Khedira'yı gündemine aldığı iddia edildi.

        7

        İtalya basınından Sky Italia, Fenerbahçe'nin, daha önce Beşiktaş'a yazılan Sami Khedira'ya resmi teklifte bulunduğunu yazdı.

        8

        Juventus'un gözden çıkardığı 32 yaşındaki oyuncunun peşinde MLS takımlarının da olduğu ve Alman futbolcunun yıllık 6 milyon euro kazandığı vurgulandı.

        9

        Alman futbolcunun sakatlık problemleri ise düşündürücü...

        10

        Geçen sezon kalp problemi yaşayan ve ardından diz ameliyatı geçiren Khedira, sadece 17 maça çıkabildi.

        11

        ELJIF İÇİN NAPOLI'DEN AÇIKLAMA

        Napoli Kulübü'nün Başkanı Aurelio De Laurentiis, Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas'ı transfer edebilmeleri için oyuncu satmaları gerektiğine dikkat çekti.

        12

        İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Laurentiis, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas transferini çok önemsediklerini söyledi. Napoli Başkanı, transfer ile ilgili olarak şöyle konuştu:

        13

        "Eljif Elmas'ın transferini çok önemsiyoruz, bunu da inkar etmiyoruz. Bu transfer görüşmesinde ileri seviyeye geçtik. Ancak kadromuz çok geniş ve daha da kalabalıklaşmasını önlemek için satış yapmamız gerekiyor."

        14

        TRANSFERDE SON DURUM

        Fenerbahçe ile Napoli arasındaki Eljif Elmas pazarlığında son aşamaya gelindi.

        15

        Napoli Kulübü, önceki gün 13 milyon Euro önerdiği Makedon orta saha oyuncusunun bonservisi için 2 milyon Euro zam yaptı. Sportif Direktör Comolli ise 20 milyon Euro da diretiyor.

        16

        ANCELOTTİ “ALINSIN” DİYOR

        İtalyan basınına konuşan Teknik Direktör Ancelotti, “Napoli’deki oyun planım içinde Elmas da var. Başkan Aurelio De Laurentis’e bunu söyledim” açıklamasında bulundu.

        17

        Ancak Mali Fair-Play’e takılan Napoli Kulübü, 15 milyon Euro'yu aşamıyor. Bütçe yaratmak için de Diawara’yı Roma’ya satmak zorunda kaldılar.

        18

        ELMAS’TAN KAÇAMAK YANIT

        Dün tatilden dönen ve Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası kampına katılan Elijf Elmas havaalanında kısa bir açıklama yaptı.

        19

        20 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu “Transferle ilgiyi bir şey bilmiyorum” diyerek kaçamak cevap verdi. Fenerbahçe’nin yaptığı transferlere bütçe oluşturmak için Elmas’ı elden çıkarması bekleniyor.

        20

        KONOPLYANKA BİTİYOR!

        Almanya'dan Sport1, Fenerbahçe'nin Yevhen Konoplyanka transferini bitirmek üzere olduğunu öne sürdü.

        21

        Habere göre; Konoplyanka'nın menajeri Fali Ramadani, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la transferi görüşmek için İstanbul'a geldi.