Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İzzet Yıldızhan: Büyük ikramiye çıkarsa beni unutmayın - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, önceki gün Nişantaşı'nda Milli Piyango bileti alırken objektiflere takıldı.

        2

        9 çocuk sahibi olan Yıldızhan, her çocuğu için birer tane bilet aldı. Türkücü, muhabirlere de bilet almayı ihmal etmedi.

        3

        Yıldızhan, büyük ikramiye kendisine çıktığı taktirde ne yapacağı sorusuna "Çok şükür her şeyim var. Bir kısmını çocuklarımın eğitimine, bir kısmını da önemli vakıflarımıza bağışlardım. Mehmetçik Vakfı gibi önemli vakıflarımız var" diye cevap verdi. Öte yandan Yıldızhan, basın mensuplarına bileti verirken, "Büyük ikramiye çıkarsa beni unutmayın" diyerek espri yaptı.

        4

        İzzet Yıldızhan, 9 çocuğuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

        5

        9 tane çocuğum var. 7 erkek, 2 kız. Çocuklarıma eğitimin önemini her seferinde söylüyorum. Hepsi okuyor. Aylık masrafları 100 bin TL’nin üzerinde.

        6

        9 çocuğumun da aylık maaşı var, cezada kesip ödülde arttırıyorum.

        9 yaşındaki çocuğumun bana çok büyük maddi zararı oldu. 86 ekran 3 tane televizyonu parçaladı. Diyelim ki bakıcıya kızdı, karşıdan bir şey fırlatıp kırıyor. İlk televizyonu bana söylediler, ikincide çekindiler, üçüncüde çıldırmıştım artık.