Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp: Amber Heard şiddeti örtmek için 'şiddet planı' uydurdu - Magazin haberleri
        1

        Olaylı bir şekilde boşanan Johnny Depp ile Amber Heard cephesinde yaşanan şiddetin ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Depp, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

        2

        Amber Heard’ün, Johnny Depp’e fiziksel şiddet uyguladığını itiraf ediyor gibi duyulduğu ses kayıtlarının yayınlanmasının ardından İngiliz yayın kuruluşu Mirror’a konuşan avukat Adam Waldman, Amber Heard’ün Depp'e ‘seri olarak şiddet uyguladığını’ ve bunun üstünü örtmek için ‘ayrıntılı şiddet planını uydurduğunu’ ifade etti.

        3

        Waldman, Depp’in şiddetten kaçınmak için ayrılmayı düşünmesi üzerine Heard’ün bu ‘plana’ başvurduğunu iddia etti.

        4

        Ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada ‘#Justiceforjohnnydepp’ (Johnny Depp için adalet) etiketiyle başlatılan kampanyaya işaret eden Waldman, “Onları haber yapmayı redden bir medyaya yıllarca gerçekleri adeta yağdırdık. Sonunda insanlar kanıtları gördüğü ve onu talep ettiği için #Justiceforjohnnydepp ortaya çıktı” dedi.

        5

        Daily Mail tarafından elde edilen kayıtlarda Amber Heard, Depp'e “Suratına daha sert bir tokat atmadığım için üzgünüm ama sana yumruk atmadım, sadece tokat attım. Gayet iyisin, yumruk atmadım sadece vurdum” diyor.

        6

        Depp ile Heard'ün 2015 yılında başlayan evlilikleri, 2017 yılında şiddet haberlerinin ardından olaylı şekilde bitmişti.