Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Jose Mourinho PSG'ye yakın! - Futbol Haberleri
        1

        Hayal kırıklığı yaratan bir sezondan sonra yeni hoca arayışlarına başlayan PSG'de en büyük aday Jose Mourinho oldu.

        2

        Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e elenen, Fransa Kupası son 16 turunda Marsilya'ya elenen PSG'de teknik direktör Christophe Galtier'in koltuğu sallanırken, gündeme gelen ilk isim Roma'yı çalıştıran Portekizli efsane Jose Mourinho oldu.

        3

        Fransa basınında çıkan haberlere göre, PSG'de danışmanlık görevini yürüten Luis Campos'un, Mourinho ile bir araya geldiği öne sürüldü.

        4

        PSG son dönemde takım içi karışıklık sürerken yönetim, yeni sezonda daha otoriter bir teknik adamı takımın başında görmek istiyor.

        5

        Özellikle son dönemde takımın disiplinsiz davranışlarını olduğu düşünen PSG yönetimi yeni hoca arayışlarında otoriterlik kriterini ortaya koydu. Bu nedenle Mourinho'nun ismi öne çıktı.

        6

        Mourinho'nun ismi Brezilya ve Cristiano Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr ile anılırken Portekizli teknik adam kariyerine büyük bir destek sağlayabileceği için PSG'ye sıcak bakıyor.

        7

        Mourinho daha önce yaptığı açıklamada PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'nin büyük bir hayranı olduğunu söylemişti.

        8

        Mourinho'nun Tottenham'daki yardımcısı Joao Sacramento'nun da halihazırda PSG teknik heyetinde yer alması bu iddiaları güçlendirdi.

        9

        Roma ile Haziran 2024'e dek kontratı bulunan Mourinho daha önce ülkesi Portekiz'in yanı sıra İngiltere, İtalya ve İspanya'da şampiyonluklar kazanırken, iki kez de Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamıştı.