Kaçan balık büyük oldu!
Fatih Terim yaz aylarında 23 yaşındaki Polonyalı forvet Piatek için yönetime olumlu rapor verdi. Galatasaray, Piatek'in kulübü Cracovia Krakow'a 2 milyon Euro teklif etti. Ancak Genoa 4.5 milyon Euro'ya işi bitirdi! 9 maçta 13 gol atan Piatek ise hem değerini katladı hem de Barcelona'nın radarına girdi
Giriş: 23.10.2018 - 13:12 Güncelleme:
Galatasaray mali sıkıntılar yüzünden Gomis’in yerine forvet takviyesi yapamamıştı. Modeste için bir ay uğraşan, Vagner Love’ı transferin son günü alamayan sarı-kırmızılıların elinden kaçırdığı golcü ise: Krzysztof Piatek.
Fatih Terim yaz aylarında 23 yaşındaki Polonyalı forvet Piatek için yönetime olumlu rapor verdi. Galatasaray, Piatek’in kulübü Cracovia Krakow’a 2 milyon Euro teklif etti. Ancak Genoa 4.5 milyon Euro’ya işi bitirdi.
9 maçta 13 gol atan Piatek ise hem değerini katladı hem de Barcelona’nın radarına girdi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ