Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kartal'ın 3'lüsü yine boş geçmedi - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup ederek puanını 77'ye yükseltti.

        Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşılaşmasında alınan 4-1'lik galibiyette payı bulunan Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve Aboubakar üçlüsü Kasımpaşa'yı da boş geçmedi.

        Siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Trabzonspor'la golsüz sona eren maçın ardından 2'si hükmen olmak üzere 7 maçtan da galibiyetle ayrıldığı bu süreçte Atakaş Hatayspor (Hükmen), Ümraniyespor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK (Hükmen), Adana Demirspor ve Kasımpaşa'yı mağlup etti.

        REKLAM

        Beşiktaş son 4 maçta 3 golün altına düşmedi

        Kasımpaşa karşısında taraftarlarına 3 gol sevinci yaşatan Beşiktaş, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 12 puan toplarken rakiplerine en az 3 gol attı.

        Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eren HangiKredi Ümraniyespor maçından sonra oynadığı 4 maçta Galatasaray ve Antalyaspor'u 3-1, Adana Demirspor'u 4-1, Kasımpaşa'yı da 5-2 mağlup etti.

        REKLAM

        Siyah-beyazılar bu süreçte 13 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

        Gedson Fernandes gollerine devam etti

        Bu sezon ilk gol sevincini geçtiğimiz hafta Adana Demirspor deplasmanında yaşayan Gedson Fernandes, Kasımpaşa'yı da boş geçmedi.

        Portekizli oyuncu 20. dakikada Aboubakar'ın kaleciyi çalımlarken boşta kalan topunu tamamlayarak siyah-beyazlı takımı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

        Cenk Tosun 15. golünü kaydetti

        Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun bu sezonki 15. golünü Kasımpaşa deplasmanında attı.

        30. dakikada Aboubakar'ın pasıyla ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kalan tecrübeli oyuncu attığı golüyle takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı.

        Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor'un ardından Kasımpaşa filelerini de havalandıran Cenk Tosun, ligde oynadığı son 3 maçta da gol kaydetmeyi başardı.

        Cenk Tosun'un 77. dakikada bir topu direkten dönerken, siyah-beyazlı oyuncu, Aboubakar'ın golünde gol pasını veren oyuncu oldu.

        Aboubakar son 5 haftayı boş geçmedi

        Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, ligde oynanan son 5 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırdı.

        HangiKredi Ümraniyespor, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor (2) ve Adana Demirspor'un (2) ardından Kasımpaşa filelerini de havalandırmayı başaran Aboubakar, bu süreçte toplam 7 gol attı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ