Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Aydın'da kazaya müdahale eden sağlık ekibine araç çarptı: Ölü ve yaralılar var - Son dakika haberler
        1

        Aydın'da trafik kazasına müdahale eden sağlık ekibi ile kazalı araca başka bir otomobilin çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

        2

        Kaza, saat 11.00 sıralarında Aydın-İzmir Otobanı Germencik Gişeleri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anna T. (32) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarparak kazaya karıştı.

        3

        Germencik'ten Efeler istikametine görev dönüşünde olan Rıdvan K. idaresindeki ambulans, trafik kazasına müdahale etmek için olay yerinde durdu. Sağlık personelleri kazada yaralanan Anna T. isimli yabancı uyruklu yaralıya müdahale etmeye başladı.

        4

        Aydın istikametine doğru seyir halinde olan Anıl Ö. (32) idaresindeki otomobil, olay yerindeki ambulansa ve kaza yapan araca çarparak savruldu. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

        5

        Kaza sonrası ağır şekilde yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan sağlık personeli Hasan Kaymaz (26), sağlık personeli Fatma K. (35), sürücüler Anna T. ve Anıl Ö. ambulanslarla Aydın'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

        6

        Kazada ağır şekilde yaralanan sağlık personeli Kaymaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ