Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi İpek Tatlıtuğ ajans kurdu - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi İpek Tatlıtuğ, ticaret hayatındaki başarısını oyunculuk sektörüne taşımaya karar verdi. Bir menajerlik şirketi kuran Tatlıtuğ, girişiminin amacını, "Yeni yeteneklere fırsat sağlayıp, onlarla beraber gelişip, yol almak ve sektörde fark yaratmak." olarak belirtti.

        2

        İPEK TATLITUĞ HAKKINDA

        Üniversite eğitimine İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile başlayan İpek Tatlıtuğ, ardından iç mimarlık üzerine eğitim aldı.

        Eğitim hayatını tamamlamasının ardından ticarete atılmayı tercih etmiş ve yakın arkadaşı Esen Şahin ile birlikte, akaryakıt ve demir sektöründe faaliyet gösteren şirketini hayata geçirdi.

        Hali hazırda faaliyetini devam ettiren şirketinin yanı sıra, 2021 yılında kurduğu menajerlik şirketi ile iş hayatına farklı bir girişimle de devam etmekte.

        3

        KIZ KARDEŞİYLE FOTOĞRAFI OLAY OLMUŞTU

        Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan kareler, "Genlere hayran kalmamak mümkün değil!" şeklindeki yorumlara yol açmıştı.

        4

        Tatlıtuğ kardeşlerin çocukluk yıllarına ait fotoğraflar da çok konuşulmuştu.

        5

        DÖRT KARDEŞİ VAR

        Ünlü oyuncunun Melisa dışında; Cem, İpek ve Tugay adında üç kardeşi daha bulunuyor.

        6

        Onlar televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri... Her adımları takip ediliyor. Zaman zaman aileleri de merak konusu oluyor. Bazılarının kardeşlerine göre çok farklı bir hayatları var... Bazıları da onların izinden giderek kardeşleriyle aynı sektörde boy gösteriyor...

        7

        Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi Can Urgancıoğlu da ağabeyinin izinden giderek oyunculuk yolunda ilerliyor. Urgancıoğlu, ağabeyi ile birlikte final yapan 'Kara Sevda' dizisinde rol almıştı.

        8

        Son olarak final yapan 'Sefirin Kızı' adlı diziyle izleyicisinin karşısına çıkan Engin Akyürek'in kardeşi Eren Akyürek ile yan yana olduğu bir fotoğraf ünlü oyuncunun hayranları tarafından paylaşılmıştı. Ağabey ve kardeşin birbirine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

        9

        Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi de ünlü bir isim. Orçun İynemli kardeşi kadar göz önünde bulunmasa da tiyatro ve dublaj camiasında adından söz ettiren isimlerden.

        10

        Türk sinemasının efsane ismi Bilal İnci’nin torunları olan Ayça ve Ayçin İnci de ünlü kardeşlerden. Ayça, Ayçin’den 2 yaş büyük. İkisi de kamera önünde başarılarıyla söz ediyorlar.

        11

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi de kendisi gibi ünlü bir isim. Senarist ve yazar Can Yılmaz'ın; dizi yazarlığı, skeç, tiyatro gibi birçok projede imzası bulunuyor.

        12

        Türk tiyatrosunun ve sinemasının başarılı isimleri Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu da kardeş olan isimlerden.

        16

        Ekranların başarılı iki ismi Aytaç Şaşmaz ve İsmail Ege Şaşmaz da kardeş olan ünlüler arasında. Zaman zaman aynı projelerde de yer alıyorlar.

        17

        Ekranların 3 başarılı ismi Esra Akkaya, Sarp Akkaya ve Kaya Akkaya ünlü kardeşlerden.

        18

        Bensu Soral da ablası Hande Soral'ın izinden giderek oyuncu oldu. Ünlü oyuncuların bir de Bedirhan adında erkek kardeşleri var.

        34

        Şükrü Özyıldız ile kardeşi Burcu Özyıldız.

        35

        Amine Gülşe ile ağabeyi Şahan Gülşe.

        36

        Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ