Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Koronavirüsü yakalanan Tom Hanks'ten esprili paylaşım
        1

        Eşi Rita Wilson ile birlikte koronavirüse yakalanan ve Avustralya’da tedavi gördükten sonra hastaneden çıkan Tom Hanks, şimdi kiraladıkları evde kendilerini karantina altında tutuyor.

        2

        Elvis filminin çekimleri için eşiyle birlikte Avustralya’da bulunan 63 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, koronavirüsü kendisi Avustralya’ya taşıdığına dair esprili bir paylaşım yaptı.

        3

        Daktilosunu da Avustralya’ya götüren Amerikalı aktör, virüsün daktilodan bulaştığına dair bir mesaj yazdı. Hanks’in paylaştığı fotoğrafta, daktilonun üzerinde “corona” markası dikkat çekiyor.

        4

        Eşiyle birlikte karantina günlerine dair açıklamalar yapan Hanks, “Selam arkadaşlar. İyi haber: Testin pozitif çıkmasından bir hafta sonra, izolasyondayken, belirtiler yine aynı. Ateş yok ama sıkıntılar var. Çamaşırları atıyorum, bulaşıkları yıkıyorum ve koltukta kestiriyorum” dedi.

        5

        Hanks ayrıca, kötü haber olarak, eşinin kendisini iskambilde altı el yenmesini gösterdi.

        6

        Geçen perşembe koronavirüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks, Instagram paylaşımında, “Soğuk algınlığı ve bazı vücut ağrılarımız oldu, yorgun hissettik. Hafif ateşle beraber Rita’nın titremeleri de vardı” diyerek yaşadıkları süreci takipçilerine anlatmıştı.

        Dün hastaneden taburcu edildiklerini duyuran çift, kendilerini Queensland’taki kiralık evlerinde karantinaya aldı.