Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Krasnodar: 3 - Trabzonspor: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        UFEA Avrupa Ligi'ndeki dördüncü maçında Krasnodar'a 3-1 mağlup oldu. Rusya deplasmanına 8 eksikle gelen Trabzonspor, Manuel Fernandes (2) Ignatyev'in golleriyle sahadan puansız ayrıldı ve Avrupa Ligi'ne veda etti. Bordo-mavililerin tek golünü 90+4'te Nwakaeme kaydetti.

        4. maçlar sonunda 1 beraberlik 3 yenilgi elde eden temsilcimiz 1 puanda kaldı. Gruptaki diğer mücadelede ise Basel, Getafe'yi 2-1 mağlup etti ve 10 puanla liderliğe yükseldi.

        Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kalan maçlarında Getafe ve Basel'le karşılaşacak.

        MAÇIN DAKİKALARI

        Maçın ilk tehlikesi 25. dakikada Trabzonspor'dan geldi: Kamil Ahmet'in ara pasıyla topla buluşan Avdijaj sağ çaprazdan kaleyi düşündü fakat vuruşunda etkili olamadı.

        REKLAM

        MAALESEF TOP AĞLARDA

        Trabzonspor, 27. dakikada 1-0 geriye düştü: Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Manuel Fernandes, Olsson ile duvar pası yaptı ve ceza sahasına girdi. Portekizli futbolcunun vuruşunda Serkan'a da çarpan top ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

        YİNE FERNANDES YİNE GOL

        Krasnodar, 35. dakikada farkı Manuel Fernandes'le 2'ye çıkardı: Suleymanov sağ kanattan sol ayağıyla ortaladı ve ceza sahasındaki Fernandes'in topuğuyla yaptığı ufak dokunuşun ardından top ağlara gitti.

        Bordo-mavililer 41. dakikada gole yaklaştı: Avdijaj'ın ceza sahası dışından attığı şutta kaleci topu güçlükle kontrol etmeyi başardı.

        Ev sahibi ekip Fernandes'in etkili oyunuyla ilk 45 dakikayı 2-0'lık üstünlükle tamamladı.

        ERCE'DEN GEÇİT YOK!

        Krasnodar ikinci yarıya hızlı başladı. 49. dakikada hücum yönüne göre sağ kanattan kullanılan Krasnodar köşe vuruşunda Spajic yakın mesafeden kafayı vurdu fakat Erce'den harika bir kurtarış geldi.

        REKLAM

        Mücadelede dakikalar 70'i gösterdiğinde Kamil Ahmet rakibinden kazandığı topla rakip yarı ceza sahasına yaklaştı ve şutunu çekti fakat top az farkla dışarı gitti.

        Krasnodar 72. dakikada gole yaklaştı: Petrov, Trabzonspor ceza sahası içerisinde tehlikeli bir noktada topla buluştu fakat Fernandes kritik bir müdahaleyle topu kornere gönderdi.

        90+3'üncü dakika oynanırken Ignatyev farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.

        Son dakikaya girilirken Nwakaeme uzaktan harika bir şutla skoru 3-1'e getirdi.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ