Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Claudia Cardinale ödülüne kavuştu

        Bir dönemin en büyüleyici oyuncularından Claudia Cardinale, bu hafta vizyona girecek olan 'Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak' filminin gösterimi için İstanbul’a geldi. Galası 15 Şubat akşamı film ekibinin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen film, büyük ilgi gördü.

        Gala öncesinde yapılan basın toplantısına katılan oyuncular Claudia Cardinale, İsmail Hacıoğlu, Lavinia Longhi, Teoman Kumbaracıbaşı, Nilay Cennetkuşu ve Fahriye Evcen basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, gözler zarafetiyle herkesi büyüleyen İtalyan yıldız Claudia Cardinale’in üzerindeydi. Filmin yapımcıları Can Arca ile Elvan Albayrak'a teşekkürlerini ileten Cardinale, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, "Türk sinemasını tanımıyordum ama çok genç ve başarılı bir ekiple çok başarılı bir iş yaptık" sözleriyle de film ekibini övdü.

        Ayrıca 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali töreninde alamadığı 'En İyi Kadın Oyuncu' seçildiğinde ödülünü, ünlü oyuncuya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın takdim etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ