Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Leipzig Başakşehir maçı detayları! Şampiyonlar Ligi - Futbol Haberleri
        1

        Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir, H Grubu ilk maçında Almanya temsilcisi Leipzig'e konuk olacak.

        2

        RB Arena'daki karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadelede İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano düdük çalacak. Müsabaka, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

        3

        Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Nacer Chadli, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

        4

        Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Leipzig, 4 haftası geride kalan Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) lider durumda bulunuyor. Leipzig, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı. Yenilgisiz yoluna devam eden Alman ekibi, bu maçlarda 10 gol atarken, kalesinde yalnızca 2 gol gördü.

        5

        - RAKAMLAR

        UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Alman temsilcisi Leipzig'e konuk olacak turuncu-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında çıktığı 30 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyeti bulunuyor. Medipol Başakşehir, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çıktığı 12 Avrupa mücadelesinde 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertli takımın Avrupa kupalarında en skorer ismi, 13 gol atan Edin Visca...

        6

        OKAN BURUK NE DEDİ?

        "Elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Kendi sorumluluklarımızın yanı sıra Türk futbolu için de önemli bir organizasyondayız. Kazanacağımız her puan ülke puanı için önemli."

        16

        Visca

        17

        Demba Ba

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ