Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Aniston'ın annesi öldü

        Jennifer Aniston'ın uzun zamandır görüşmediği annesi Nancy Dow , 79 yaşında vefat etti. Aniston, ölüm döşeğindeki annesini 5 yıl aradan sonra ilk kez 12 Mayıs'ta görmüştü.

        Jennifer Aniston'ın hiç affetmediği ve uzun zaman görüşmediği annesi Nancy Dow vefat etti. 79 yaşında eski model ve oyuncu olan Nancy Dow, 1999 yılında kızı ile ilgili 'Anne ve kızından arkadaşlarına' adında bir kitap yazmış, bu kitaptan sonra Aniston annesi ile ipleri koparmıştı.

        Çarşamba günü hayatını kaybeden annesinin ardından People dergisine bir açıklama yapan Aniston; 'Kardeşim John ile birlikte büyük bir üzüntüyle açıklamak isteriz ki annemiz Nancy Dow yaşamını yitirdi. Uzun bir hastalık sürecinde olan annemi ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı ve o huzur içinde gitti.'

        ÖLMEDEN ÖNCE SON KEZ GÖRMEK İSTEDİ

        Nancy Dow bir süredir kötü durumdaydı.

        Aniston'ın babası John Aniston'la arası her zaman daha iyi oldu. Ünlü oyuncu, pek çok etkinliğe babasıyla birlikte katılmıştı.

        Geçtiğimiz hafta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Dow'u Aniston'ın 5 yıl aradan sonra en son 12 Mayıs günü ziyaret ettiği öğrenildi. Touch Weekly dergisine konuşan bir kaynak, 'Jen 5 yıldır annesiyle hiç görüşmüyordu. En son, bir sabah uyandığında, artık annesini istese de göremeyeceğine ilişkin bir telefon aldı. Ve onu ölmeden önce son kez görmek istedi' dedi.

        Dow; son birkaç senedir felç geçirdiği için konuşma ve yürüme kabiliyetlerini yitirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ