Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yıldız Tilbe'den 3 milyon TL'lik anlaşma
        1

        Milyon dolarlık anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen Esra Erol'a rakip çıktı. Yıldız Tilbe'ye Sevgililer Günü hediyesi, erkek arkadaşından değil, bir GSM operatöründen geldi. Sanatçı, reklam filminde oynamak için 1 milyon dolar (3 milyon TL) aldı.

        2

        Tilbe, birkaç gün içinde çekimlerine başlanacak reklam filmi için bir de özel şarkı besteleyecek. (Sabah)

        3

        Esra Erol kısa bir süre önce dudak uçuklatan anlaşmalarına bir yenisini daha eklemişti.

        4

        Erol, bir makarna firmasıyla reklam anlaşması yapmıştı.

        5

        Esra Erol'a dünyanın farklı ülkelerinin farklı kültürlerine uyarlanmış tarifleriyle makarna pişirdiği 45 saniyelik film için 3 milyon TL ödendiği söylendi. Ancak açıklama yapan Erol bu rakamı yalanlayarak "Ben Messi miyim!" demişti.

        6

        Yeni projesi ile şubat ayında ekranlara dönecek olan Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına 90 bin TL kazanacak.

        16

        Henüz yayına girmeyen Opet'in reklam kampanyasında Arda Turan başrolde yer alacak ve reklam filmlerinin çekimi İstanbul ve Barcelona'da çekiliyor.

        17

        MasterCard, Şampiyonlar Ligi'nde minik futbol severlerin oyuncularla el ele sahaya çıkma fırsatı tanıyan "Paha Biçilemez Sürprizler" projesinin tanıtımı için de Arda Turan ile anlaştı.

        18

        Yeşil sahaların ünlü ismi Arda Turan; şimdi ünlü Türk ayakkabı sektörünün tanıtım yıldızı oldu. Turan'ın reklam anlaşmalarından kulübü Barcelona para kazanmıyor. Ancak Arda, kulübün sponsorları için de kamera karşısına geçiyor. (Hürriyet)

        19

        ABD’li country müzik şarkıcısı Taylor Swift’in (25), ocak ayından beri 317.8 milyon dolar (918.4 milyon TL) kazandığı açıklandı.

        20

        Geçen yıl ekim ayında piyasaya sürdüğü 5’inci albümü “1989”la büyük başarı elde eden, turne kapsamında çok sayıda konser veren Swift, aynı zamanda birden fazla markanın “yüzü olarak” milyon dolarlık anlaşmalara imza attı.

        21

        Ünlü şarkıcının kazancını hesaplayan ABD’li finans uzmanları, Swift’in bu yılı 365 milyon dolara (1 milyar TL) ulaşmadan kapatmayacağını, bunun da günde ortalama 1 milyon dolarlık (2.89 milyon TL) kazancı bulunduğu anlamına geldiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ