Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Semih Erden'in çapkınlık macerasında sular durulmuyor

        Basketbolcu Semih Erden'in çapkınlığı başına iş açtı. Yaklaşık 5 aydır ressam Nilay Erköseoğlu aşk yaşayan Erden'in çapkınlık turu olaylı bitti. Erköseoğlu, sevgilisi Semih Erden’in evinde yabancı bir modelle karşılaşınca olay çıktı. Konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Nilay Erköse ise ilk kez konuştu. Ailesinin itibarı ve kendi kariyerini düşünerek açıklama yaptığını belirten genç ressam Semih Erden ile ilgili "Çirkin bir konuşma var ve ben bunu söylersem muhakkak inkar edecektir" dedi.

        İşte Nilay Erköseoğlu'nun o açıklamaları:

        KARŞILAŞTIĞIMIZDA ŞAŞKINA DÖNDÜK

        Moni Petkovic ile karşılaştığımda ikimiz de şaşkına döndük. O ağlamaya başladı ve ben ona sakinleşmesi için su getirdim. O sırada Semih telefonda çok telaşlandı ve sesini yükselterek konuştu. Ben hesap sormaya devam ettiğimde de yapabileceği bir açıklama olmadı. O an ki yakalanma korkusu ve telaşıyla hoş olmayan birkaç söz söyledi. Bunun üzerine zaten evi terk ettim.

        Nilay Erköseoğlu

        MEDENİ BİR ORTAM VARDI

        Moni ile aramızda bir sürtüşme olmadı. Medeni bir ortam vardı. Fakat medeni olmayan durumun bir kadının bu konuma düşürülmesi olduğunu düşünüyorum. Bazı şeyler başlayabilir, yaşanabilir ve bitebilir de. Önemli olan saygıyı koruyabilmektir. Yalan dolan son derece çirkin şeylerdir. Ben bunu yalnızca bir sporcuya değil, hiçbir insana yakıştırmam. Semih'in çirkin bir konuşması var ve ben bunu söylersem muhakkak inkar edecektir.

        Moni Petkovic

        2008 NBA Seçmeleri'nde son sıradan Boston Celtics tarafından seçilen Semih Erden, NBA'de 2010-12 yılları arasında birer sezon Cleveland Cavaliers ve Celtics formaları giydi. Şu an ise Darüşşafaka'da oynuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ