Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Altın Kelebek ödülleri dağıtıldı

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        Orkun BULUT

        37'ncisi gerçekleşen Altın Kelebek TV yıldızları Yarışması Ödülleri dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Cem Davran ile Burcu Esmersoy'un birlikte sunduğu, Hande Yener, Işın Karaca, Canan Anderson, Kutsi ile Mor ve Ötesi'nin şarkılarıyla, Emrah ile Ferhat Göçer'in düetiyle renk kattığı ödül törenine sanat dünyasının önemli simaları katıldılar. Gecede en çok ilgiyi ise giydikleri cesur ve seksi kıyafetleriyle kırmızı halıda boy gösteren sanat dünyasının ünlü kadınları oldu.

        Altın Kelebek gecesinde kıyafetleriyle en çok dikkat çeken isimlerden biri de manken Nilay Dorsa oldu. Üstü tarafı sütyenden oluşan alt tarafı ise file transparan elbisesinden iç çamaşırı ortaya çıkan Dorsa, gazetecilerin 'ikoncan' benzetmesi üzerine “O kadar boş zamanım yok daha önemli işlerim var” diye konuştu. Yakında elektronik altyapılı single çıkartacağını anlatan Dorsa, “Tasarımcım Nitra beni Adriana Lima'ya benzetiyor. Ben de melez olduğum için böyle iddialı kostümleri üzerimde iyi taşıdığımı söylüyor. Onun tasarımı bayağı cesur. Beni de cesur buluyor” dedi.

        "EVDE POFUDUK BİZE TERS"

        Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden Adnan Şenses, boşanan Can Tanrıyar ile şarkıcı Petek Dinçöz arasındaki 'pofuduk terlik' polemiğinde Tanrıyar'a arka çıktı. “Bir kadın eve kocası geldiği zaman bakımlı ve makyajını yapması lazım” diyen Şenses, “Erkeğin de eve şık gelmesi lazım. Pufidik terlik falan olmaz. Petek güzel bir kadın, eksiksiz güzel bir kadın. Burada sadece Petek'i suçlamayalım. Evde eşim Jale hanım giyemez. Bana öyle puduklar ters gelir. Kadın elbisesi ve terliğiyle kadın gibi giyinecek” dedi.

        MAGAZİNCİLERE TEŞEKKÜR

        Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım üniversite öğrenimi için Amerika'ya giden kızı Gizem için gözyaşı döktüğünü belirtti. Eşi Hakan Eratik ile birlikte katıldıkları Altın Kelebek ödül töreninde objektiflere takılan Salkım, bu yıl oyunculuk kariyerini ön plana çıkartmak istediğini belirtip “Bu aralar oyunculuğun üzerine düştüm. Önümde bir iki senaryo var onları okuyorum” dedi. Amerika'ya giden kızının ardından eşi Hakan'a sarılıp ağladığını anlatan Salkım, “Artık onun yokluğunda bir çocuk mu yaparız bilemem” diyerek ikinci kez anne olmak istediğini ifade etti.

        LERZAN'DAN PETEK'E TAŞ

        Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu geceye kendi tasarımı elbisesiyle katıldı. Yeni single çalışması olduğunu belirten Mutlu “Bu aralar aşk, meşk, bebek yok. Aşk acısı yok, kalbim bomboş. Anne olmayı istiyorum ama henüz hazır hissetmiyorum” dedi. Seksi şarkıcı ayrıca “Kadın evde bakımlı olmalı mı?” sorusu üzerine “Evde kokoş dolaşsın ya adamı kaçırmamak istiyorsa. Kadın evde de seksi olabilmeli” diyerek, üstü kapalı olarak Petek Dinçöz'e de yüklendi.

        "DEMET AKALIN'I MAKYAJSIZ GÖREN KORKUYOR"

        Sahnelerin sivri dilli şarkıcısı Arto bu kez altı ay önce evlendiği eşi Önder Bekensir'den boşanmak için dava açan Demet Akalın'ı diline doladı. “Demet Önder'den boşanmış. Ona şimdi teselliyi Hande verir” diyerek gülen Arto, ünlü şarkıcıya “Sana yeni bir menajer lazım Demet” diyerek seslendi. Ünlü şarkıcı için “Her üç ayda bir koca buluyor şanslı” diyen Arto, “Siz ne zaman evleneceksiniz?” sorusuna ise “Evleneceğim, sonra menajer yapacağım karımı ne dolandırır var ya beni” diye yanıt verdi. Arto bir soru üzerine ise “Demet Akalın'ı makyajsız gördünüz mü siz hiç? Görenler korkudan ölüyor” diye kahkaha atıp yeni bir pot kırmış oldu. Akalın'ın sivri dilli şarkıcıya nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu.

        BİHTER'İN SAÇLARI BEYAZLIYOR

        Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter'i Beren Saat, beyazlamaya başlayan saçlarını boyatmayacağını söyledi. Bu sezon dizinin tam zamanında heyecan bitmeden sona erdiğini belirten genç oyuncu yeni sezonda sineme projeleri olduğunu ancak sır veremeyeceğini söyledi.

        DİVALAR TEKNEYLE GELDİ

        Geceye Türk Sanat Müziği'nin iki ünlü ismi Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı'nın Haliç üzerinden deniz yoluyla lüks bir yatla gelmeleri de dikkat çekti. “O kadar farkımız olsun” diyen Ersoy ve Abacı'ya yattan indikleri sırada güvenlik görevlileri eşlik etti. Çiçek desenli elbisesini tamamlayan büyük şapkası, taşlarla süslü çantası ve saatiyle davette ilgi odağı olan Ersoy'a bir iltifat da Muazzez Abacı'dan geldi. Abacı'nın “Çok şık olduğunuzu söylüyorlar. Ben de sizin esintinizden yararlanıyorum” sözleri kahkahasıyla meşhur Ersoy'a yine büyük kahkaha attırdı.

        TOLGA KAREL YENİ SEVGİLİSİYLE

        Sevgilisi Öykü Çelik'in kendisini terk etmesiyle bunalıma girip sokaklarda ağlayan Tolga Karel'in yüzünü artık yeni aşkı Sevil Uyar güldürüyor. Ödül törenini elini sıkı sıkıya tuttuğu Uyar'la katılan Karel “Şimdilik birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek” diye konuşup fazla açıklama yapmaktan kaçındı.

        "BİZDEN KIZ ALMAK ZORDUR"

        Gecede en iyi sunucu ödülünü alan ünlü programcı Acun Ilıcalı, şovmen Beyazıt Öztürk'ün geceye Tanem Sivar ile gelmediğini gazetecilerden öğrenince “Bilseydim ben Tanem'i alıp gelirdim” diye konuştu. “Biz kız tarafıyız bizden kızı almak zordur” sözleriyle Beyaz'a takılmadan edemeden Ilıcalı ödülünü aldıktan sonra ise “Bu ödülü ailemize yeni katılan Beyaz için alıyorum” diye konuşup bu kez ünlü şovmene jest yapmış oldu.

        TUĞBA EKİNCİ DEKOLTESİYLE KONUŞULDU

        Gecede en cesur kıyafetlerden birini ise O Şimdi Asker şarkısıyla parlayan şarkıcı Tuğba Ekinci'nin giydiği görüldü. Her iki tarafından önden derin yırtmaçları bulunan göğüs dekolteli elbisesiyle ilgi odağı olan Ekinci'nin bel bölgesindeki aşırı yağlanma olduğu gözlerden kaçmadı. Olduğu yerde dönerek poz veren Ekinci bir ara frikik vermekten de kurtulamadı.

        İşte, 37’nci Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması’nda ödül kazananlar:

        En iyi kadın sunucu: Saba Tümer

        En iyi erkek sunucu: Acun Ilıcalı

        En iyi kadın haber sunucusu: Banu Güven

        En iyi erkek haber sunucu: Uğur Dündar

        En iyi haber programı: 32. Gün

        En iyi yerli dizi: Ezel

        En iyi kadın oyuncu: Beren Saat

        En iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu

        En iyi komedi dizisi: Geniş Aile

        En iyi kadın komedi oyuncusu: Demet Evgar

        En iyi erkek komedi oyuncusu: Haluk Bilginer-Ufuk Özkan

        En iyi yarışma programı: Yetenek Sizsiniz Türkiye (Acun Ilıcalı)

        En iyi talk show: Beyaz Show

        En iyi spor programı: Yüzde Yüz Futbol (Rıdvan Dilmen-Güntekin Onay)

        En iyi magazin programı: Star Life

        En iyi güncel kültür-sanat programı: Gece Gündüz

        En iyi Türk Halk Müziği kadın solist: Sabahat Akkiraz

        En iyi Türk Halk Müziği erkek solist: Volkan Konak

        En iyi Türk Pop Müziği kadın solist: Candan Erçetin

        En iyi Türk Pop Müziği erkek solist: Yalın

        Türk Sanat Müziği Özel Ödülü: Fasl-ı Şahane

        En iyi fantezi müzik kadın solist: Ebru Gündeş

        En iyi fantezi müzik erkek solist: İbrahim Tatlıses

        En iyi çıkış yapan solist: Mustafa Ceceli, Atiye, Gökhan Türkmen, Soner Sarıkabadayı

        En iyi klip Ceynur / “Yağmur” - Yön: Murat Onbul

        Yılın şarkısı: Sıla-Efe Bahadır (Sevişmeden Uyumayalım)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ