Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ezgi Mola zayıflamadan önce yaşadıklarını anlattı...

        Verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuşan Ezgi Mola, yeni imajının yaşamında neler değiştirdiğini anlattı.

        Sabah Pazar'a konuşan Mola, şimdi reklamların aranan yüzü olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Evet şimdi güzellik yüzü oldum. Hangi kadının hoşuna gitmez. Her kadın beğenilmek ister. Ben de işimle birlikte, fiziken de talep görüyorsam niye mutlu olmayayım. Hep derlerdi bana, "Sen bir yerin yüzü olmalısın" diye... İçimi kan ağlatan iki cümle vardır, "Çok güzel yüzün var ama..." ve "Çok iyi oyuncusun ama..." Bunlar fiks."

        "TAŞ GİBİYİM"

        Kilolarını hiç bir zaman dert etmediğini söyleyen güzel oyuncu neden zayıfladığını ise şu sözlerle açıklıyor: "Kamera önündeyim ve insanlar beni bir yerde gördüklerinde fotoğraflarımı çekiyorlar. Onu geç; ayakkabımı bağlarken belim ağrıyordu. Bunu yaşadığım yaş da 23... Öte yandan da oldum olası böyleydim, kiloluydum. Başka bildiğim bir alternatif yoktu ki. Dert olmaya başlamasının sebebi sağlık olabilir sadece. Onun dışında, "Kiloluyum, çok dert ediyorum bunu" gibi bir durumum yoktu. Öyle doğdum, öyle büyüdüm. Yani bir anda, bir ilaçla, bir sağlık ya da psikolojik çöküşle kilolu olmadım. Bu benim normalimdi."

        Mola "Korkmayın, sıfır beden olmayacağım diyebilir misin izleyicine?" sorusuna ise "Sıfır beden olmak değil taş gibi olmak hedefim. Zihnen, ruhen, psikolojik olarak, fiziken taş gibi olmak istiyorum. Biri "Nasılsın?" diye sorduğunda, her halimle "Taş gibiyim" demek istiyorum. En son Kocan Kadar Konuş filminde görüntü yönetmeni, "Gözünün dibine kadar girip yüzünde hiçbir şey yokken seni çekebiliyoruz" dedi. O noktada "Allah'ım çok teşekkür ederim" diyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ