Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 42.bölüm Defne'nin şaşkınlıklarına sahne oldu

        Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun hayat verdiği karakterlerin yaşadığı aşkı konu alan Kiralık Aşk, 42.bölümünde yine enteresan dakikalara sahne oldu. Sinan'ın ortaya attığı uluslararası toplantıya Ömer'in ve yanında götüreceği bir kişinin katılacak olması, akıllara hemen Defne'yi getirir.

        Yanında Defne'yi götürmek isteyen Ömer, bunun için Sinan ile konuşmaya gider. Sinan bir an karşısında Ömer'i görünce toplantıya gitmeyeceğini düşünerek heyecanlanır. Fakat Ömer asıl amacını dile getirmek için hemen harekete geçer. Sinan'a tam isteğini söyleyecekken Sinan'ın "Senin yanına Derya'yı vereceğim" demesi üzerine, Ömer ısrarla Defne'yi talep eder. Defne ise bu organizasyonu işittiğinde doğruca Sinan'ın odasına koşar.

        Sinan ile Ömer'in konuştuğunu görünce bir an panikleyerek kendisini odaya atan Defne, benim gitmem lazım diyerek Sinan'ı ikna etmeye çalışır.

        Neriman'ın ise hedefinde Fikret Galo'yu uzaklaştırmak var. Bunun için yine o meşhur planlarını devreye sokan Neriman, Fikret'i yok etmek için elinden geleni yapacak.

        Fikret'in yaptığı origamide ise ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Birinde gemi, birinde anka kuşu sonuncusunda da kurbağa vardı.Bunların dizinin ilerleyişine nasıl bir etkide bulunacağı ise merak konusu.

        KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ