Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in ayrı tatili kafa karıştırıyor

        Esin ÖVET / HABERTÜRK MAGAZİN

        Bizim ülkemizde ayrı gayrı tatile çıktığınız zaman hemen “Araları kesin bozuk. Aşk bitti” düşünceleri devreye girer. Şu aralar Kerem Bürsin yurtdışında tatilde. Serenay Sarıkaya, annesiyle tatilde olunca ikili için de “Ayrıldı” fısıltılarının çıkmamasına olanak yoktu. Kazan acayip kaynıyor.

        10 gündür çok güvendiğim kaynaklardan, ikilinin ayrıldığına dair haberler geliyor. Benim işim kurcalamak, arayıp sormak tabii. Ama buna rağmen ahkâm kesip inatla, “Saçmalamayın. Ayrı tatil yapıyorlar diye ayrıldıkları anlamına gelmez. İkili zaten 3 aydır birlikte Amerika’da. Ayrı kalmak istemeleri çok normal. Zaten ikisi de aynı filmde oynamak için hazırlanıyor. Ayrılıp bence rollerine konsantre oluyorlardır. Kerem tam bir Amerikalı kafasında. Hatta Kerem, Serenay’a ‘Git sen de arkadaşlarınla, ailenle tatil yap’ demiştir, kesin eminim. Tanıdığım kadarıyla Kerem bu tarz bir adam. Onun için çok normal. Bundan normal ne olabilir?” dedimse de dinletemedim.

        Kime ne anlatıyorum ki. E ne de olsa Türk’üz. Bunlar hâlâ garip bazılarımız için. Hatta çok modern görünen kişiler için bile. Neyse ben böyle söyledim ama bana dedikoduyu fısıldayanlar da inatla, “Sor bak göreceksin” dediler. E “görev” dedik, kolları sıvadık. Sonuç olarak haberciyiz, işimiz kurcalamak öyle değil mi?

        Sorduk soruşturduk. Evet, ikili şu an ayrı tatil yapıyor. Kerem de denizde, Serenay da. Yani kimselerin çok alışık olmadığı bir durum, ama bu böyle neticede. “Ayrılmadıklarını” ifade ettiler. Meraklısına duyurulur. Hem ayrılmasınlar, durun biraz. Daha film yapacaklar. Çok da güzel yakışıyorlar.

        'AYRI TATİL' DEMİŞKEN

        Daha önce bu sayfada yazdım, Gökhan Özen ile eşi Selen Sevigen’in ayrı tatil yaptıklarını. Çiftin iki kızı var. Ve evliliklerini mutlu bir şekilde yürütüyorlar. Selen’in, “Eşim erkek arkadaşlarıyla tatile gidebilir. Hatta gitmeli de. Biletini ben alıyorum” diye açıklama yapmasını sayfaya taşımıştım. Örnekler vererek.

        Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy da zaman zaman ayrı tatil yapıyorlar. İkili 5 senedir güzel bir ilişki yaşıyor. Yani demem o ki, sıkmak, boğmak bir yere kadar. Artık insanların yalnız kalmaya, özlemeye, dostlarıyla vakit geçirmeye de ihtiyacı var. Hanımlar, beyler! İlişkinizde sorunlar varsa bunu deneyin. Ne dersiniz? Belki başarılı olursunuz. Küçük bir Güzin Abla’lık yaptım bayram üstü. Haydi bakalım güzel aşklar, güzel tatiller.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ