Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Neslihan Atagül düğün sonrası soyisimini değiştirdi

        Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Kanlıca'da muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğün fotoğrafları da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

        Düğünün fotoğrafları kadar çiftin saatler öncesinde başladıkları hazırlık süreci de ilgi odağı oldu. Neslihan Atagül düğünün hemen ardından sosyal medya hesabındaki soyadı kısmını değiştirip 'Doğulu' yaptı. Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan ikili önceki akşam 200 kişinin katıldığı nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

        Törene çiftin ailesinin yanı sıra, yakın dostları da katıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren düğün töreninin fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

        'O ARTIK BİR DOĞULU'

        Kadir Doğulu'nun erkek kardeşi Deniz Doğulu, yengesi ve abisiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı 'O artık bir Doğulu' notu ile Instagram sayfasında paylaştı.

        Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Neslihan Atagül, Instagram ve twitter adresindeki soyadı kısmına 'Neslihan Atagül Doğulu' yazdı.

        'CANIMIN İÇİ EVLENDİ'

        Kadir Doğulu'nun kız kardeşi Asuman Doğulu ise aile fotoğrafını sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü:

        "Canımın içi abim, güzel kardeşim evlendi! Geniş ailemiz daha da genişlerken biz hep bir arada, büyük eğlencelerle kutluyoruz bu günleri... Hep çok mutlu olun, sizi aşırı seviyorum..."

        KEMAL DOĞULU GECE BOYUNCA DÖKTÜRDÜ

        Kısa bir süre önce evinin merdivenlerinden düşerek ağır yaralanan Kemal Doğulu, belindeki çekil korse ile düğüne katıldı. Kardeşini mutlu gününde yalnız bırakmayan Kemal Doğulu gecenin en çok oynayan isimlerinden oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ