Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor 19. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        BaşrolleriniZeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay‘ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor, 19. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçer. İşte Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        SEVİYOR SEVMİYOR 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçer. İşi bahane ederek onunla uzun zamanlar geçirmeye başlar.Paralelde Deniz'i göremeyen Tuna da hayal kırıklığı yaşamaktadır.

        İrem meseleyi kökünden çözmeye karar verir. Neşe'nin yardımıyla bütün olan biteni Yiğit'e anlattığı bir video hazırlar. Neşe cd'yi Yiğit'e verir.İrem Tuna için de bir çözüm bulur ve Deniz'in Tuna hakkında söylediklerini kayda alır.

        Bu kayıtta Deniz "sanırım Tuna'yla birlikte olarak hata yaptım demektedir. İrem kaydı Tuna'ya dinletir. Tuna dönüşsüz bir yola girer.

        SEVİYOR SEVMİYOR 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yiğit, İrem'den ayrıldıktan sonra kendisi için Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Öte yandan Deniz, Tuna'yla beraberdir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur.

        Üstüne üstlük Yiğit kurtarıcı olarak dergiye geri dönmüştür. İrem ise ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışırken, Deniz Yiğit'e, Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez.

        Yiğit ise Deniz'in sürekli ondan kaçmasına anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ