Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kertenkele 84. son bölümünde neler yaşandı? ''Ben Zehra'nın sevgilisi kertenkeleyim!''

        Başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal ve Fatih Doğan'ın rol aldığı Kertenkele Yeniden Doğuş, 84. bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Murat için işler umduğu gibi gitmeyecek. İşte Kertenkele Yeniden Doğuş 84. bölüm özeti..

        KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 84. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Maskeli Kız'la yüz yüze gelen Murat (Kertenkele) için işler umduğu gibi gitmeyecektir. Öte yandan Zeynep (Zehra), Murat'ın Ziya rolünde kendisini yakalamaya çalışan bir polis olduğunu düşünmektedir.

        Murat'ı kendisine aşık edip intikam almaya karar verir. Öte yandan Melis'e gelen bir telefonla Zeynep'in aslında Zeynep Şanlı olmadığı ortaya çıkar. Zehra'yı arayan Murat (Kertenkele) Zehra'nın kim olduğunu öğrenmek üzeredir...

        KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 83. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Murat, mafya babası tarafından kaçırılan Zeynep ve Didem arasında bir seçim yapmak zorundadır. Murat kimi kurtarmaya gidecektir?

        Murat'ın yaptığı seçim sonucunda Zeynep'le Didem arasındaki rekabet daha da sertleşir. Öte yandan ölümle burun buruna kalan Gizem ve ailesini Akıncı'nın kurtarması Gizem ve Hicabi arasında büyük bir kırılma yaşanmasına neden olur.

        Hicabi, Gizem'in gönlünü alabilmek için elinden geleni yapar. Ama Gizem'in öfkesi dinmez. Ayla da Akıncı'yı artık damadı olarak görmektedir. Murat, Zehra'ya ulaşabilmek için maskeli kızı bulması gerektiğini bilmektedir.

        Maskeli kızın ( Zehra'nın) ortaya çıkması için işe yarayacak bir plan yapar. Murat (Kertenkele) sonunda Zehra'ya kavuşabilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ