Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Vatanım Sensin 19. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak'ın paylaştığı Vatanım Sensin, 19. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Hilal, Leon'u öldürecek mi? İşte Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        VATANIM SENSİN 19. BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Hilal, gözünü karartıp Teğmen Leon'u öldürecek mi? Hain bomba saldırısının arkasındaki asıl amaç ne?

        Azize, Türk halkına seslenmek için meydana çıkmış ve büyük bir kalabalığa umut olacak konuşmasını gerçekleştirir. Lakin Kalabalık içerisine bırakılan bombanın patlaması sonucu onlarca ailenin ocağına ateş düşer. Bu hain saldırıyı Yunan tarafı üstlenmezken asıl sorumlu kendini gizli tutar. Cevdet, patlama alanında yer alan ailesini kurtarmak için elinden geleni yapar.

        Leon ve Hilal ise tüm olan bitenleri kaleminden kağıda dökerek bu anları ölümsüzleştirmek için ellerinden geleni yapar. Fakat Hilal'in bu sahte bulduğu sözlere karnı toktur ve intikam için bir şeyler yapmak ister. Bu seçimini ise Teğmen Leon'u öldürmeden yana tercih eder. Hilal'in ateşlediği silah Leon'u öldürecek mi?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ali Kemal, General Cevdet'e kurulan büyük tuzağa ortak oluyor! Mehmet'in ateşlediği silah General Cevdet'i öldürecek mi?

        Eşref Paşa'nın öldü bilinmesiyle ailesinin Cevdet'e olan nefreti zirveye ulaşır. Azize'nin ve Ali Kemal'in Türk halkına umut verici konuşması çok önemli bir ayaklanmaya, milli bilincin bir araya gelmesine yardımcı olur. Ali Kemal, General Cevdet'in tüm yaptıkları için hesap vermesi gerektiğini düşünür ve onunla yüzleşir. Cevdet'in esas vazifesi için ailesiyle arasında artık uçurum vardır. Eşref Paşa ise Azize'ye olan güvenini Cevdet'e söyler. Azize, Eşref Paşa'nın hayatta olduğunu öğrenecek mi?

        İzmir'e gelen Yunan casusu ise Tevfik'i satın almanın peşindedir. Tevfik bu sadakat yeminine ne cevap verecek?

        Leon ve Hilal'in yakınlaşması da farklı bakış açıları olsun, konumları olsun daha ne kadar ilerleyebilecek?

        Ali Kemal, Mehmet ile beraber General Cevdet'e tuzak kurar. Gayeleri tüm yaptıkları için ona bir bedel ödetmektir. Yoksa General Cevdet ölecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ