Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı TRT 1 iizle! Diriliş Ertuğrul oyuncuları

        TRT 1'de yayınlanan Diriliş: Ertuğrul dizisi 81. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Turgut, Kutluca ve Samsa'nın kaledeki büyük tehlikenin içerisindeki mücadelesinin damga vurduğu bölümün ardından, dizinin 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 82. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Her çarşamba akşamı ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 82. bölümüyle 29 Mart Çarşamba günü izleyicisinin karşısına çıkacak.

        İşte Diriliş Eruğrul 82. bölüm fragmanı;

        REKLAM

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 81. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düşmüş ve Ertuğrul Bey’in gazabına uğramıştır. Lakin kendini garantiye alan Vasilius, Bamsı’nın Teo’nun elinde olması sayesinde takas edilmek şartıyla kurtulmuştur. Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir. Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır. Peki Turgut, Kutluca ve Samsa bu büyük tehlikenin içinde kaleden kurtulabilecekler midir?

        Kalede komutanları sallandırılan Vasilius bu şok halinden sonra nasıl bir hamlede bulunacaktır? Onun hamlelerine Ertuğrul’un karşı hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Acar Bey’in kızı Günyeli’ye gönlünü kaptırmış, bu durumu Halime’ye açmıştır. Fakat Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu dolayısıyla bu sevdadan vazgeçmesini söylemiştir. Eğer durumu Ertuğrul Bey bilirse bu ilişkiye gönlü razı gelmeyecektir. Peki Dündar, yengesinin tavsiyesini mi dinleyecektir, yoksa her ne pahasına olursa olsun duygularının peşinden mi gidecektir?

        REKLAM

        BAMSI, BARBAR ASKERLERİN SALDIRISINA UĞRUYOR

        Diriliş Ertğrul'un 80. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Batuhan’ı kullanarak, Aslıhan’ın yerini bulan Vasilius, Saadettin Köpek’in desteğini alarak Hanlı Pazarı elde etmek istemiştir. Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, orada hiç aklına gelmeyen bir durumla karşılaşmıştır. Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşmiş, Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirilmiştir. Bu hali gören Vasilius büyük bir şok yaşamıştır. Şimdi yaptığı bütün hain planları gün yüzüne çıkan Vasilius ne yapacaktır? Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in elinden kurtulabilecek midir?

        Diğer yandan Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir. Acaba kurtulabilecek midir? Bugüne kadar abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan, öğrendiği gerçeklerden sonra abisine karşı nasıl bir tavır içine girecektir. Halime ve Hayme ile ilişkileri ne yönde olacaktır?

        REKLAM

        ERTUĞRUL VE ALPLAR, BATUHAN'UN TUZAĞINI ÖNLÜYOR

        Diriliş Ertğrul'un 79. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır.

        Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

        Engin Altan DÜZYATAN (ERTUĞRUL BEY)

        Süleyman Şah’In İkinci Evladı Olan Ertuğrul, Kahramanlara Has Olan Kişilik Kumaşını Çocuk Yaşlarından İtibaren Kuşanan Bir Yiğittir. Fedakârlık, Cesaret, Diğergamlık, Zekâ, Kavga Yeteneği, Stratejik Düşünebilme Kabiliyeti, Merhamet Ve Duygusallık, Onun En Belirgin Vasıfları Olmuştur. O Hayalleri Ve İdealleri Uğruna Hiçbir Kavgadan Kaçınmayan, Hiçbir Zalime Boyun Eğmeyen, Mazluma Kılıç Vurmayan, Adaleti Tesis İçin Ölümü Göze Alabilen Bir Yiğittir...

        Esra BİLGİÇ (HALİME HATUN)

        Kaçak bir Türkmen şehzadesinin dünya güzeli kızıdır. Selçuklu sarayında yetişmiştir. Fedakar, anlayışlı ve vakur bir kız olan Halime, sabrı ve zekasıyla birçok problemin üstesinden gelir. Liyakatlı ve çalışkan olması en belirgin özellikleri arasındadır. Yardımsever ve paylaşımcı yapısı ona her ortamda dost ve düşmanlar kazandırır.

        Hülya DARCAN (HAYME ANA)

        Boy Veren Ve Kayı’Yı Bir Arada Tutan Mayadır Hayme Ana. Hayme, Oğlu Ertuğrul’Un Yolculuğunda, Ona Dualarıyla Eşlik Eden Eli Öpülesi Kadındır. Ertuğrul’A Canı Gönülden İnanan Hayme Ana, Tehlike Anlarında Önemli Kararların Verilmesinde Etkin Rol Oynayacaktır. İdareci Yönü Sayesinde Meydana Gelen Her Türlü Ayrışmayı Engelleyebilir. Sabırlı Ve Kanaatkâr Yapısıyla Türk Kadınının Yaşayan Örneğidir. Obanın Selameti Ve Evlatlarının İyiliği İçin Eline Kılıç Almaktan Da Çekinmeyen Hayme Ana, Beylerin Yokluğunda Obayı Yönetebilecek Kadar Siyasi Ve İdari Bir Zekâya Sahiptir.

        Cengiz COŞKUN (TURGUT ALP)

        Ertuğrul Bey’İn En İyi Dövüşen Alplarından Biridir. Zeki, Sabırlı Ve Ketum Bir Yapıya Sahiptir. Güçlü Ve Mücadeleci Yapısı Ona Dövüşlerde Avantaj Sağlar. Dövüşler De Balta Kullanması, Onu Diğer Alplardan Ayıran Bir Özellik Olduğu Kadar, Düşmanları İçin De Bir Korku Kaynağıdır. Turgut Alp, Namı Diyara Yayılmış, Sadakati Ve Yetenekleriyle İnsanların Takdirini Kazanmış Değerli Bir Savaşçıdır.

        Nurettin SÖNMEZ (BAMSI BEYREK)

        Kayı Gençleri İçerisinde İyi Derece Kılıç Kullanan Bir Yiğittir. İri Cüssesi Ve Cesareti Onu Zorlu Dövüşlerde Ön Plana Çıkarır. Onun Bu Korkutucu Görüntüsü Altında İse İyi Bir Kalbi Vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey’E Koşulsuz Bir Sadakatle Bağlıdır. Kayı Obasının Ve Ertuğrul Bey’İn Vazgeçilmez Alpları Arasında Olan Bamsı, Çift Kılıçla Savaşabilen Korkusuz Bir Alptır. Fakat En Gergin Durumlarda Dahi Saflığı İle Sempati Kazanabilir...

        Cavit Çetin GÜNER (DOĞAN BEY)

        İsmiyle Müsemmadır. İyi Bir İz Sürücüdür. İklimi, Araziyi, Bitkiyi Ve Coğrafyayı Tanır. Doğan Alp, Nice Zorlu Şartlarda Bir Çözüm Bulma Yeteneğine Sahiptir. Ertuğrul’Un Can Yoldaşı Ve En Güvendiği Alpları Arasındadır. Kendisine Verilen Görevi Ne Pahasına Olursa Olsun Yapacak Kadar Cesur, Bu Görevde Canını Verecek Kadar Fedakâr Ve Büyük Çarpışmalardan Sağ Çıkabilecek Kadar İyi Bir Dövüşçüdür. Mizah Yönü Kuvvetlidir. Bu, Ona Diğer Alplar Arasında Farklı Bir Yer Kazandırır. Sevilen Ve Güvenilen Bir Alptır.

        Ayberk Pekcan (ARTUK BEY)

        Kayı obasındaki en ahlaklı ve faziletli beyidir. Tıp alanındaki ustalığı ve eğitimi onu akıl danışılan saygın biri yapar. Artuk her zaman sadık ve cesur biri olmuştur.

        Erden Alkan (CANDAR BEY)

        Çavdaroğlu Obasının Beyi Olan Candar Bey, Bozkırın Siyaset Ocağında Pişmiş Aslen Tatar Olan Bir Türkmen Beyidir. Çağın Siyasi Ve Askeri Bilgi Birikimine Sahiptir. Aileye Ve Obaya Mutlak Hâkim Olan Candar Bey Sert Bir Adamdır. İşlerini Demir Yumrukla Yürüten Candar Bey’İn Başarısızlığa Tahammülü Yoktur.

        Kürşat Alnıaçık (URAL BEY)

        Ural Bey, Candar Bey’in büyük oğludur. Bozkırın kalbinde yetişmiş, bir savaşçıdır. Çavdar obasının baş alpıdır. Savaş ve vahşet onun iliklerine işlemiştir.

        Gülçin Santırcıoğlu (ÇOLPAN)

        Ural Beyin eşi olan Çolpan, aynı zamanda Karacahisar Kalesinin eski Tekfurunun kızıdır. Ural Bey’i, onunla birlikte yürüdükleri yolda, onun her türlü desteği verecek kadar çok sevmektedir.

        Gülsim Ali İlhan (ASLIHAN)

        Aslıhan, Candar Bey’in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Kibar, naif ancak bu yapısından beklenmeyecek derecede iyi savaşçıdır.

        Cem Uçan (ALİYAR)

        Candar Bey’in küçük oğlu olan Aliyar ilim erbabı olan biridir. Çağın tüm ilimlerine haizdir. Güvenilir ve asalet sahibi olması sayesinde çevredeki herkes tarafından saygıyla karşılanır.

        Osman Albayrak (BATUHAN)

        Korkusuz, acımasız bir adamdır. Ural’ın yardımcısıdır. Özellikle Ural Bey’e sonuna kadar sadık bir savaşçıdır.

        Fırat Topkorur (TÜCCAR HASAN)

        Ticaret alanında söz sahibi olan Hasan, Hanlı Pazarın en zengin tüccarlarındandır.

        Gökhan Bekletenler (HAÇATURYAN USTA)

        Çok yetenekli bir ustadır. Hayatında bir çok dönüm noktası bulunan Haçaturyan Usta, tecrübesi ve yeteneği ile ön plana çıkmaktadır.

        Batuhan Karacakaya (DÜNDAR)

        Ertuğrul’un küçük kardeşidir. Abisine inancı tamdır.

        Yaman Tümen (GÜNDÜZALP)

        Ertuğrul'un oğludur.

        Serhat Barış (TRİSTAN)

        Köle Tüccarıdır.

        Mehmet Cerrahoğlu (CAZGIR)

        Simon'un hizmetkarı.

        Ezgi Esma Kürklü (BANU ÇİÇEK)

        Dodurga Obasının deli tayı olan Banu Çiçek güzel olduğu kadar iyi bir savaşçıdır. Halime Sultan’ın Dodurga Obasındaki en iyi dostudur. Aynı zamanda Doğan’la evlenerek Kayı Obasının gelini olmuştur.

        Melih Özdoğan (SAMSA)

        Celal Al (ABDURRAHMAN)

        Gökhan Karacık (DERVİŞ)

        Hakan Serim (GÜNKUT)

        Mehmet Pala (KUTLUCA)

        Edip Zeydan (DUMRUL ALP)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ