Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler Mesude ölüyor mu? Kırgın Çiçekler son bölüm fragmanı ve özeti

        BaşrolleriniDerya Artemel,Cansu Fırıncı veGökçe Akyıldız'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler, 77. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Mesude ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler 77. bölüm fragmanı ve özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kemal, Mesude'yi ağır yaralı bırakarak kaçar. Evdeki kavga seslerini duyan komşular polis çağırır.Serkan durumu öğrenerek Eylül'e haber verir.

        Selin, Güney'in mirastan pay almak için dava açtığını öğrenerek Songül'ü suçlar.Hiçbir şeyden haber olmaya Songül, Güney'le kavga eder. Zehra bebeği aldırmaya karar verdiğini açıklar.

        REKLAM

        Sadullah, Zehra'ya engel olmak için istediği her şeyi kabul eder.Mesude ameliyata alınır. Hastanede gergin bekleyiş başlar. Mesude'nin durumu giderek kötüleşirken, Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal'in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler.

        Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmez. Kızlar Songül'e kına gecesi yapar. Ev aniden taşlanınca herkes panikler.

        Kemal, Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol bulur. Mesude, Eylül'ü korumak için Kemal'e tuzak kurar. Kemal ve Mesude karşı karşıya gelir...

        REKLAM

        75. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler.

        Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz.

        Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ