Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? 4. sezon Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul ölecek mi?

        KadrosundaEngin Altan Düzyatan (Ertuğrul Bey), Esra Bilgiç (Halime Hatun), Hülya Darcan (Hayme Ana), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Çağdaş Onur Öztürk (Vasilius) ve Nurettin Sönmez (Bamsi) gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul, dün akşam ekranlara gelen 91. bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finali bölümünde ağır yara alan Ertuğrul Bey, yeni sezonda ölecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Dün akşam ekranlara gelen 91. bölümü ile sezon finali yapan Diriliş Ertuğrul, nefes kesen bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 91. bölümde ağır yara alan Ertuğrul Bey, akşama damga vurdu. Aynı zamanda "Ertuğrul Bey ölecek mi?" sorusu akıllara geldi.

        Ertuğrul Bey'in akıbeti ile ilgili herhangi bir bilgi henüz bulunmuyor. Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu için henüz resmi bir tarih yok ancak tahminlere göre Ekim ayında 4. sezon ile Diriliş Ertuğrul'un yeniden ekranlarda olması bekleniyor.

        Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu 26 Ekim 2017 tarihinde ekranlara gelmişti. Bu nedenle Diriliş Ertuğrul'un 4. sezonunun 20 Ekim 2017 tarihinden itibaren yayınlanması bekleniyor.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 91. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür.

        Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir?

        Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir?

        Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ