Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Lise Devriyesi 11. final bölümüyle ekranlarda

        Başrollerinde Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Yusuf Gökhan Atalay, Asena Tuğal ve Doğan Akdoğan'ın paylaştığı Lise Devriyesi 11. bölümüyle bu akşam son kez ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Yiğit ve Fırat, Işıl'ın hayatını kurtarmak için uğraşıyor. İşte Lise Devriyesi 11. son bölüm fragmanı ve özeti...

        LİSE DEVRİYESİ 11. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Takipçileriyle 11. ve son randevusuna çıkacak olan Lise Devriyesi'nde olaylar şöyle gelişecek: Necdet ve Kenan arasında eski defterler yeniden açılmış; operasyona kimin devam edeceğine dair rekabet yaşanmaktadır.

        Işıl’ın Necdet’in kızı olduğunu öğrenen Çetin, emniyetin kendisi hakkında ne bildiğini bulmak için Işıl’ı kaçırır. Işıl’ın hayatını kurtarmak Yiğit ve Fırat’a kalmıştır artık.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Kenan ve Yiğit arasında artık sır kalmamış, birbirlerinin yürüttüğü operasyondan haberdar olmuşlardır. Yiğit her şeyi geride bırakıp, operasyondan ayrılıp, bir süre ortadan kaybolmaya karar verir. Fırat ise Çetin’in yönlendirmesiyle, okula sızmış bir mafya üyesi olduğundan şüphelenmektedir.

        Artık sonuçlanması an meselesi olan operasyonun tehlikeye gireceğini fark eden Yiğit yine aşkıyla görevi arasında kalmıştır. İşin ucunun kendilerine dokunacağını anlayan ekibimiz Fırat’ı şüphelerinden arındırabilecek midir?

        LİSE DEVRİYESİ OYUNCU KADROSU

        Oyuncu Adı Oynadığı Karakter
        Ozan Dolunay Yiğit
        Bahar Şahin Işıl
        İsmail Ege Şaşmaz Fırat
        Yusuf Gökhan Atalay Necdet
        Asena Tuğal Seda
        Doğan Akdoğan Meriç
        Mehmet Çevik Kenan
        Ebru Akel Asuman
        Gamze Süner Ayfer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ