Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United Liverpool maçı CANLI YAYIN! Manchester United Liverpool maçı hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Ole Gunnar Solskjaer ile yükselişe geçen Manchester United, Old Trafford'da 0-0 berabere kaldı.

        Mücadelenin 20. dakikasında Manchester United şanssız bir an yaşadı. Sakatlanan Ander Herrera bir süre oyuna devam etmek istese de devam edemeyeceğini anladı ve yerini Andreas Pereira'ya bıraktı.

        BİR SAKATLIK DAHA!

        Dakikalar 26'yı gösterirken Manchester United'da bir şok daha yaşandı! Sakatlanan Juan Mata oyuna devam edemedi ve yerini sakatlıktan yeni çıkan Jesse Lingard'a bıraktı.

        BU KEZ LIVERPOOL'DAN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK!

        Karşılaşmanın 30. dakikası geride kalırken bu kez Liverpool cephesi üzüldü. Sakatlanan Roberto Firmino oyundan çıkarken yerine Sturridge dahil oldu.

        BİR DEĞİŞİKLİK DAHA!

        Mücadelede 41. dakika oynanırken Romelu Lukaku'nun pasında ceza sahasına giren Lingard, yerde kaldı. Sakatlıktan yeni çıkan İngiliz futbolcu bir kez daha sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Manchester United böylece 42. dakikada üçüncü oyuncu değişiklik hakkını da zorunlu olarak kullandı.

        Mücadelenin ikinci yarısı yüksek tempoda geçse de iki takım da girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

        Puanını 66'ya yükselten Liverpool, liderlik koltuğunu 1 puan fazlayla Manchester City'den geri alırken Manchester United ise 52 puanda kaldı. Solskjaer'in ligdeki yenilmezlik serisi ise devam etti.

        MANCHESTER ÇIKIŞTA!

        Jose Mourinho'nun ardından göreve getirilen Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United'la müthiş bir çıkış yakaladı. Norveçli çalıştırıcı döneminde oynadığı ilk 6 lig maçında da puan kaybetmeyen Manchester United, Burnley ile evinde 2-2 berabere kalmasının ardından Leicester City'yi 1-0, Fulham'ı ise 3-0'la geçti. Kırmızı Şeytanlar, Solskjaer yönetimindeki10 lig maçında 8 galibiyet2 beraberlik elde etti.

        REKLAM

        2019 LIVERPOOL'A YARAMADI!

        2018 yılının sonunda oynadığı son 8 lig maçını da kazanan Liverpool, 2019'daki ilk maçında Manchester City'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Sonrasında oynadığı Brighton&Hove ve Crystal Palace maçlarını kazanan Jürgen Klopp ve öğrencileri, Leicester City ve West Ham United ile 1-1 berabere kalarak iki maçta büyük yara aldı. Liverpool Bournemouth'u 3-0'la geçtikten sonra son olarak Manchester United'la berabere kaldı ve yarışta bir yara daha aldı.

        MANU EVİNDE KAYBETMİYOR!

        Manchester United, Liverpool'u konuk ettiği son on lig maçında sadece tek mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmaların yedisini kazanan Kırmızı Şeytanlar, iki maçta ise rakibiyle berabere kaldı.

        LIVERPOOL DEPLASMANDA ZOR YENİLİYOR!

        Liverpool, Premier Lig'de çıktığı son 14 deplasman maçının sadece birini kaybetti. Liverpool söz konusu mücadelelerde 9 galibiyet4 beraberlik elde etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ