Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Marcelo Saracchi kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi kaç yaşında, nereli? - Galatasaray Haberleri

        Marcelo Saracchi kaç yaşında? Marcelo Saracchi nereli? gibi sorular, Galatsaray'ın genç yıldızı devre arasında renklerine bağlayacağı haberi sonrasında gündeme geldi. Temmuz 2018'de 12 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle River Plate'ten Almanya'ya transfer olan ancak bu sezon çok forma şansı bulamayan Marcelo Saracchi için RB Leipzig'le görüşen sarı-kırmızılılar, Alman ekibiyle Uruguaylı sol bekin kiralanması konusunda el sıkıştı. Marcelo Saracchi'nin kariyesi şöyle:

        MARCELO SARACCHI KİMDİR?

        Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pinto olan Uruguay'lı yıldız, 23 Nisan 1998 tarihinde Paysandú kentinde dünyaya geldi. Futbola 2015 yılında ülkesinin ekiplerinden Danubio'da başlayan Saracchi, 2017 yılında 2 milyon euro karşılığında River Plate'e transfer oldu.

        2018 yazında 12 milyon Euro’ya Alman ekibi RB Leipzig'e transfer olan 21 yaşındaki sol bek, 4 kez Uruguay A Milli Takım forması giydi.

        1. 72 boyunda olan Saracchi, bu sezon 7 maçta forma giyerken 1 de gol kaydetti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ