Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Masa örtüsü serme' tartışmasında silahla dehşet saçtı

        İstanbul Levent’te bir restoranda çalışan şahıs, iş yerinde masa örtüsü serme sırası yüzünden çıkan tartışma sonucu iş çıkışı 3 Suriyeli iş arkadaşından 1'ini öldürdü, 2'sini yaraladı.

        İHA'nın haberine göre, Beşiktaş Levent Çarşı’daki bir restoranda geçen cumartesi günü saat 00.50'de meydana gelen olayda, restoranda çalışan M.C.G. (25), iş arkadaşları Suriye uyruklu Z.H. (25), V.A. ve M.H. ile masa örtüsü serme sırası yüzünden tartıştı. Tartışma iş çıkışı da devam etti. Z.H.'yi belinden çıkardığı tabanca ile vurarak öldüren M.C.G., 200 metre ileride bulunan V.A. ve M.H.’ye de ateş açtı. Olayda V.A. ağır, M.H. ise hayati tehlikesi oluşmayacak şekilde yaralandı.

        Olayın ardından M.C.G. taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası incelemeye aldı. Yapılan incelemede saldırganın bindiği taksinin plakasını tespit eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yaklaşık yarım saat sonra Büyükdere Caddesi üzerinde taksinin içerisinde tabancasıyla birlikte kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Cinayet anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, silahlı şahıs iş arkadaşlarıyla kavga ettikten sonra belinden silahını çıkartıyor. Şahıs ardından defalarca ateş ederek arkadaşlarını vuruyor. Bir genç yaralı halde koşarak kaçmaya çalışırken, saldırgan da kaçıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ