Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 27 Ağustos 2021 MasterChef eleme adayları

        Masterchef'te haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar olimpiyat sporcuları için yemek hazırladılar. Sporcuların oylaması sonrası en yüksek oyu alan takım dokunulmaz oldu. İşte MasterChef 27 Ağustos son bölüm hakkında...

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye 2021'de haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

        MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

        İlk iki dokunulmazlığı da kaybeden mavi takımdan Tunahan, Tahsin, Burcu ve Görkem eleme adayı olmuştu. Şefler kaybeden takıma bireysel dokunulmazlık oyunu için ana ürün olarak yarışmacılara kuzu yürek verdiler. En başarılı tabağı yapan yarışmacı bireysel dokunulmazlık sahibi olacak. Bu akşam oynanacak oyun sonrası 2 isim daha eleme potasına girecek. Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Hasan oldu. Bu haftaki bireysel dokunulmazlığı da kazanan Hasan, Hamza'nın ismini söyledi ve 5. eleme adayı Hamza oldu.

        Fatma ve Safanur arasında yapılacak oylama sonrası son eleme adayı da belli oldu. Oy birliği ile 6. eleme adayı Safanur oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ