Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef eleme adayları kimler? 26 Kasım 2019 MasterChef Türkiye son bölüm

        MasterChef eleme adayları kimler? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından soruluyor. Rekabetin oldukça yüksek olduğu Masterchef'te 2 yarışmacı yine dokunulmazlığı kaybederek eleme potasına girdi. Nefeslerin tutulduğu 26 Kasım Masterchef son bölümde yaşananlar haberimizde.

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te bu akşam yarışmacılar dokunulmazlık için Gaziantep'e gitti. Gaziantep yöresinden yemekler yapan takımlar, Gaziantep Belediye Başkanı, Valisi ve Gaziantep Futbol Kulübü futbolcularından puan topladı. Yapılan oy sayımının ardından Kırmızı takım 7 - 4 önde bitirerek dokunulmazlığı kazandı.

        MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        MasterChef'te bu akşamki haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyunu Mavi takım yarışmacıları arasında yapıldı. Mavi takım dokunulmazlığı kazanmak için en iyi kuzu pirzolayı yapmaya çalıştı. Ekin ve Güzide en iyi tabağı çıkaran iki yarışmacı oldu. Jürinin son değerlendirmesi ile dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ekin oldu.

        REKLAM

        MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Dokunulmazlığı kazanan Ekin, ilk eleme adayını belirledi. Ekin, 6 erkek yarışmacı içerisinde 2 kadın yarışmacının biraz daha kalmasını istediğini söyleyerek RIFAT'ın ismini ilk eleme adayı olarak söyledi. Takımların kendi içerisinde yaptığı oylamalarda bundan sonra sadece 1 oy kullanıyor. Mavi takım kendi içerisinde yaptığı oylamada ikinci eleme adayını 3 oyla GÜZİDE olarak belirledi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ