Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Maviye Sürgün'ün yıldızı Ayça Erturan'ın eşi bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş!
        1

        SHOW TV'nin yeni iddialı dizilerinden Maviye Sürgün, 12 Haziran akşamı saat 20.00'de izleyiciyle buluştu. Dizinin kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

        2

        Şimdiden başarılı geri dönüşlerin olduğu Maviye Sürgün dizisinde Zehra Unca karakterine hayat veren Ayça Erturan'ın özel hayatı da merak edildi.

        3

        Maviye Sürgün'de Zehra karakterini canlandıran Ayça Erturan, 2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturdu. Çiftin Nova adından bir kız çocukları var.

        4

        1 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen Ayça Erturan, Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon mezunudur. Güzel isim aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

        5

        İşte Ayça Erturan ve eşi Oğulcan Kırca...

        6

        4 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Oğulcan Kırca'nın babası Levent Kırca, annesi ise Nur Diner'dir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema-Tv bölümünden mezun olan Oğulcan Kırca'nın babası Levent Kırca'nın Oya Başar ile olan ikinci evliliğinden Umut ve Ayşe adında kardeşleri vardır.