Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Canlı yayında şok eden sözler

        Geçtiğimiz hafta Kanal D'de Okan Bayülgen'in konuğu olan Popstar Mehtap Star'da Petek Dinçöz'ün konuğu oldu. Mehtap programda zınavadan çıkıp, İbrahim'e ağır hakaretler edince ekranda kelimenin tam anlamıyla rezalet yaşandı.

        Popstar Mehtap ve İbrahim, Petek Dinçöz'ün Star TV'de yayınlanan "Arım Balım Peteğim"in sdütyo konukları oldu. İbrahim, piyasada yaşadıkları sorunları anlatırken Mehtap söze karıştı ve İbrahim'i birilerine çamur atmakla suçları. İşte ne olduysa bu iddiaların ardından oldu ve ekranda büyük bir kavga yaşandı.

        İşte ekrandaki ilginç diyaloglar;

        İbrahim: Biz sadece insanlara sesimizle birşeyler veriyoruz.

        Mehtap: Biz neyimizle veriyoruz İnsanlara ha! Bi dakka! Hoop bi dakka! Sabahtan beri susuyorum ama ben bişey konuşacağım.

        İbrahim: Bir saniye ben bişey diyeceğim ama siz ne diyorsunuz!

        Mehtap: Dur bi dakka! Dakka bir gol bir. Diyor ki erkekler sesleriyle geliyormuş bir yerlere. Peki biz neyimizle geliyoruz güzelim. Haa!

        İbrahim: Ben sana birşey söylemiyorum. Bir bayan olarak sana saygı duyuyorum. Sana birşey söylemiyorum.

        Mehtap: Diyemessin zaten. Onu diyemessin zaten. Madem erkek olunca birşey olacakmış (ayağa kalkıyor ve İbrahim'in önüne geçerek) Buyur bende ikisi de var.

        Sdütyodaki kısa süren sessizliğin ardından bu kez tartışmaya Petek Dinçöz katılıyor ve adeta konukları tahrik ediyor.

        Petek: Ne oldu erkekler. Sustunuz kaldınız...

        Mehtap: Ama bir saniye diyor ki bak erkekler şöyle yapıyor, peki biz kadınlar ne yapıyoruz. Bak sana söylüyorum, şöyle sağdan bir yapıştırırım görürsün o zaman. Hayır da yani biz neyimizle geliyoruz yahu!

        Petek: Sakin sakin...

        İbrahim: Bak çarpmak falan bunlar yanlış kelimeler (İbrahim ayağa kalkıyor ve sinirlenerek konuşmasını sürdürüyor) Sen zaten detone bir insansın. Sen ne konuşuyorsun ya! Sabahtan beri diyorum ki ben saygı duyuyorum. Sen ne diyorsun yahu!

        gazeteciler.com

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ