Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Meghan Markle gizlice ABD'ye uçtu
        1

        Her hareketiyle İngiliz ve dünya basınının dikkatini çeken Sussex Düşesi Meghan Markle, hamileliğinin 7. ayında gizlice ABD'ye uçtu. Prens Harry ile evlenip İngiliz Kraliyet Ailesi'ne katılan Markle, New York'ta oyuncu arkadaşları ve ünlü tenisçi Serena Williams ile buluşup bebek kutlaması (baby shower) yaptı.

        2

        Markle'ın bebek kutlamasına Serena Williams ile beraber yakın arkadaşları Jessica Mulroney ile Markus Anderson da katıldı. Düşes, rol aldığı Suits dizisindeki rol arkadaşı Abigail Spencer ile de buluştu.

        3

        Kraliyet ailesinin yeni üyesi, baby shower'dan önce New York’taki birinci kalite mekan The Polo Bar'da bir araya geldi. Daha sonra ünlü bir otelin çatısında kutlama gerçekleşti.

        4

        Yakın arkadaşı Serena Williams tarafından seçilen baby shower partisindeki lüks otel odasının geceliğinin 75 bin dolar olduğu iddia edildi.

        5

        Meghan Markle, Mayıs 2018'de Prens Harry ile evlendikten sonra ilk kez ABD'ye ziyarette bulunmuş oldu. Baby shower partisiyle bebeğin gelişini kutlayan Meghan, bugün Londra'ya uçtu.

        6